Zomerwensen

de zomerwensen zijn bijgewerkt op 14/06/2024 15:57

Je merkt dat het zomer wordt als de kinderen beginnen te dromen over vakantie, zon en mooie avonturen. Helaas is daar bij de meeste gezinnen waar we helpen weinig ruimte voor financieel en zitten veel van deze kinderen tijdens de vakantie vaak thuis of bij grootouders en familie terwijl ouders werken. Daarom komen er in de aanloop naar de zomer regelmatig kleine of grotere wensen binnen van de kinderen en gezinshuizen waar we helpen. Hieronder delen we deze met jullie. Help jij ook mee?

 

Voor de gezinnen waar we helpen zijn de zomervakantie en uitstapjes vaak een enorm grote luxe waar zelden van genoten kan worden dus doen we ons best om te helpen waar we kunnen. In onze wensenboom geven we ze de ruimte om deze wensen  uit te spreken in de hoop dat we samen een weg vinden om ze deze ervaringen mee te geven. Ik genoot enorm van al mijn zomers, ervaringen en avonturen als kind en dat gun ik ze zo graag allemaal. 

 

Kun je helpen, wil je helpen dan kunnen we je hulp goed gebruiken om ook deze zomer weer een heleboel kinderen een mooie ervaring of de kans op mooie herinneringen mee te geven. Net zoals wij vroeger hadden.

Een zomerwens sponsoren kan op diverse manieren:

  • Doneer hetgeen wat gewenst word in materialen (bijvoorbeeld een zwembadtreinkaartjes, entreekaartjes of dergelijke)
  • Financieel   Onder het mom "samen maken we het verschil" kun je ook een kleine bijdrage overmaken om een wens te helpen vervullen.  Dit kan door een bedrag over te maken op NL57ABNA0511290608 o.v.v welke wens je wilt helpen vervullen of door gebruik te maken van de betaallink hieronder.  Samen komen we een heel eind.

De zomerwensen steunen kan via: https://tikkie.me/pay/clq5rp4qo3nvm4q1dcoc  ( deze link is geldig tot 21 juni ). Vergeet niet te vermelden welke zomerwens je graag wilt steunen dan komt het bij de juiste wens terecht. 

Samen maken we het verschil in ons mooie Venlo.


Zomerwens  3

iets doen met mama

Wenser: Suus (9)

Wens: iets doen deze zomer

Datum: 08/06/2024

Ik wens dat we deze keer in de zomervakantie iets gaan doen. maakt niet uit wat, gewoon iets leuks. zwemmen of ergens heen ofzo.


zomerwens 5

zwembad

Wenser: Dila (13)

Wens: een zwembad

Datum: 08/06/2024

Mijn grootste wens is een eigen zwembad zodat mijn vriendinnen ook bij mij kunnen komen zwemmen. wij zwemmen nu altijd ergens anders en het lijkt me leuk een zwembad in de tuin. de hele zomer zwemmen.


zomerwens 6

naar de kabouters

Wenser: Ingrid

Wens: naar het kabouterdorp

Datum: 08/06/2024

Mijn dochters (4 en 6) zijn gek op kabouters en willen heel graag de kabouters ontmoeten of naar het kabouterdorp in het sprookjeswonderland. De entree is alleen al 15 euro per persoon dus zon uitje is voor ons 2/3 van ons huishoudbudget voor een week. onbetaalbaar. Heeft iemand toevallig nog kaartjes liggen die je niet gebruikt zouden wij ze heel graag overnemen.zomerwens 8

Naar het voetbal

Wenser: Robin (10)

Wens: een voetbalwedstrijd bijwonen.

Datum: 08/06/2024

Mijn wens is om een echte voetbalwedstrijd te zien. in het echt, niet op tv ofzo.


Zomerwens 13

Naar amsterdam

Wenser: Latifah en femke (14 en 16)

Wens: treinkaartjes amsterdam

Datum: 08/06/2024

Wij zouden heel graag met zijn tweeën naar amsterdam gaan deze zomer. Onze vriendinnengroep gaat en we willen graag mee maar onze moeders hebben geen geld voor de kaartjes en in de zomer werkt ons ov niet.

 

Om deze wens te vervullen zijn 2 jongeren dagkaarten nodig of 20,00. Een dagkaart jongeren kost tussen de 8,95 en 9,95 per persoon.

 


Zomerwens 14

legolandZomerwens 15

Mee op musicalkamp

Wenser: Juul (11)

Wens: Mee op musicalkamp

Datum: 20/06/2024

Ik wens dat ik toch mee op kamp kan.

Ik zing en dans al vanaf mn 4de en hou van musicals Omdat mijn moeder vroeger een beetje goed was doen we heel veel musicalkaraoke en ik ben ook al 2 jaar op musicalkamp geweest toen ik klein was. Normaal betalen allebei mijn opa's en oma's de helft van het kamp voor mijn verjaardag en dit jaar heeft oma vos dat ook gedaan maar de andere oma niet. Ze hebben onderling ruzie met mijn ouders omdat ze uit elkaar zijn maar nu kan ik dus niet op kamp dit jaar.

Ik heb zelf 89,75 in mijn spaarpot en tante Veline heeft me 50,00 gegeven maar dat is nog niet genoeg voor de andere helft.

 

Er is nog 94,00  nodig om deze wens te vervullen. 

 


Zomerwens 16
Zomerwens 17

Zomerwens 18

zomerwens 19