Babypakketten

Een baby, een nieuw leven wat in je groeit. Geluk, liefde maar ook nieuwe angsten en zorgen voor je kleintje zijn gevoelens waar iedere ouder mee kampt. Maar tel daar eens de zorgen bij als je het financieel al zwaar hebt en je onverwachts zwanger bent. Heeft de kleine vanaf de geboorte wel alles wat hij of zij nodig heeft? Een bed om in te slapen, kleding, luiers, verzorgingsspullen? Een goede start is zo belangrijk...

Helpen met jouw babyspullen

We proberen zo'n mama haar zorgen te verlichten door te helpen met een leuke babyuitzet, kraampakket, babykleding en andere spullen die zo'n klein wezentje nodig heeft bij elkaar te zoeken uit de spullen die het hele jaar door hier worden afgegeven door de lieve mensen uit ons netwerk. Hoe kun jij helpen? Doneer babykleding, speelgoed, verzorgingsproducten e.d. die je niet meer gebruikt en help een mama die het financieel zwaar heeft aan een onbezorgde start voor haar kleintje. 


Babykleding

Met babykleding zijn we altijd erg blij.

Het hele jaar door zamelen we babykleertjes in voor en jongens en meisjes van premature maat 36 tot 68.

Grotere babyspullen

Helaas hebben we niet de opslagruimte om langdurig grotere spullen zoals een kinderwagen, kinderkamers, boxen e.d. op te slaan. Wel kennen we genoeg mama's die we er blij mee kunnen maken. Wil je grotere spullen doneren neem dan aub eerst even contact met ons op of wij er 1 van onze mama's mee kunnen verblijden.

Luiers, spenen, flesjes en babyvoeding

Overgebleven verpakkingen luiers, nieuwe spenen en flessen uit bijv. babydozen en natuurlijk babyvoeding is altijd welkom voor de gezinnen die we helpen. Zo kunnen we ieder kleintje in hun pakket naast kleding e.d. ook een nieuwe speen en fles meegeven.


Let op!, we zijn met jullie hulp altijd heel erg blij voor de gezinnen die we helpen maar voor nu hebben we even voldoende babyspullen. Zodra we weer babyspullen aannemen melden we dit hier en op social media.