Wij gaan voor Sinterklaas

Sinterklaas. Het grootste kinderfeest van Nederland. Samen toeleven tot dat ene moment. Mooie kleurplaten en tekeningen in de schoen. Pietenpret met sinterklaas en zijn pietjes. en natuurlijk op pakjesavond dat ene cadeau waar je al maanden van droomde. Heel normaal toch?

 

Helaas is dit niet voor ieder kindje zo vanzelfsprekend. 1 op de 10 kinderen in Nederland groeit op in armoede. Niet wetend waar hun volgende maaltijd, de nieuwe kleren of schoenen vandaan moeten komen. En veel van die kinderen zijn nu al bang dat de goed heiligman misschien wel hun huisje voorbij rijd. Gewoon omdat er niet zoveel centjes zijn...

 

Samen met Berden wonen slaan we ook dit jaar weer de handen ineen om er voor te zorgen dat Sinterklaas geen enkel huisje voorbij rijd op pakjesavond.

 

Doneer cadeaus en z.g.a.n. speelgoed en bezorg een ander kindje een glimlach op pakjesavond.

Wil je liever een financiële bijdrage doen aan het grote sinterklaasfeest?

Dat kan op NL 57 ABNA 0511290608 o.v.v Wijgaanvoor Sinterklaas.


Vervul een Sinterklaaswens

Vanaf 1 september kunnen kinderen die bij ons ingeschreven staan een wens insturen voor sinterklaas. Wij delen die op social media en onze website in de hoop dat 1 van de lieve mensen in ons netwerk deze kan vervullen.

Wil je helpen om een kindje een mooi sinterklaasfeest te bezorgen?

Houd dan vanaf 1 september onze pagina en wensenlijst in de gaten en wellicht is er een wens die jij kunt en wilt vervullen. 

Doneer speelgoed en andere cadeaus

Dit jaar hebben zich maar liefst 96 gezinnen opgegeven voor de sinterklaasactiviteiten en een sinterklaaspakket. Dat betekend meer dan 250 kinderen die zonder onze hulp dit jaar geen pakjesavond vieren.

 

Dit kan echt niet als je het ons vraagt en daarom houden we ieder jaar een grote speelgoed inzamelingsactie. Speelgoed en andere cadeaus kun je van maandag tot en met vrijdag tussen 09.30 en 13.30 of van 14.30 en 17.30  afgeven op Rene van Chalonstraat 8 in Blerick. Samen maken we het verschil

Strooigoed, jutezakken en pieten pakken

Om zoveel kinderen een plezier te doen met Sinterklaas is veel meer nodig dan alleen maar cadeautjes en goeie zin. afgelopen jaar werden er maar liefst 75 kilo strooigoed 300 chocolade letters en nog veel meer chocolade klaasjes verdeeld tijdens alle sinterklaas-activiteiten. Heb je nog jutezakken of pietenpakken liggen zijn wij er altijd blij mee voor onze 1 Klein Gebaar pietjes. 

Pietenpret

Ons activiteitenteam zorgt zoals altijd voor alle pietenpret. De komende weken vind je ze door Groot Venlo op pietendisco's, basisscholen en natuurlijk bij het grote sinterklaasfeest waar ze met alle 1 Klein Gebaar kinderen er een feestje van maken. 


Help mee en Doneer