Voor initiatieven als de onze is de steun van lieve mensen en ondernemers enorm belangrijk.

Samen kunnen we er voor zorgen dat er minder mensen vergeten worden in deze maatschappij.
Soms is het een klein gebaar wat het verschil is tussen een hopeloze uitziende situatie en een beetje ademruimte. We zijn dan ook trots op de projecten en activiteiten die we sinds de oprichting van 1 Klein Gebaar samen met onze vrijwilligers en sponsors hebben gerealiseerd.

En hopelijk mogen we nog jaren gezinnen helpen, maar dat kunnen we niet alleen.
Daarom vragen we van tijd tot tijd hulp van de mensen om ons heen.

We werken volledig op non-profit basis en zijn dan ook afhankelijk van de donaties en goedheid van particulieren en bedrijven die ons initiatief ondersteunen. We hebben de financiële en materiële steun van de mensen en bedrijven in de regio dan ook hard nodig.

Wil je helpen, dat kan op de volgende manieren:
*Lever  kleding, speelgoed, babyspullen en verzorgingsproducten in bij Stichting 1 Klein Gebaar of 1 van onze ambassadrices en inzameladressen omgeving Venlo en Roermond.

*Kom in actie met jouw school, bedrijf en vereniging en help daarmee gezinnen die het financieel niet redden in ons mooie Groot Venlo.

*Maak een (kleine) bijdrage over op NL57 ABNA0511290608 en vermeld daarbij welk project je graag zou willen ondersteunen.

Samen maken we een verschil in de strijd tegen de armoede. Help jij ook mee?

Sponsor nieuws


Donatie Ladies Circle Venlo zomer 2024

 

19 April 2024

 

Vandaag een dubbeldik dank je wel aan de lieve ladies van Ladies Circle Venlo voor een fantastische donatie van maar liefst 1973 euro aan onze zomeractiviteiten. Dankzij al hun inzet , moeite en warme harten voor de gezinnen die we helpen mogen we dit jaar maar liefst 83 gezinnen en 7 setjes grootouders een hele mooie zomer bezorgen. 

 

Jullie zijn toppers.

 

Meer informatie over ladies circle venlo vind je op https://lc15.ladiescircle.nl/ .


Donatie Kiwanisclub Sintermerte Venlo

 

April 2024

 

Soms heb je van die dagen , dan ben je even sprakeloos. Dankzij de lieve heren van Kiwanisclub Sintermerte Venlo die maar liefst 89 kaartjes doneerden en iets  extra's om ze wat lekkers te geven kunnen we dit jaar weer een heleboel kinderen een mooie dag pret en plezier bezorgen in Toverland. Geweldig lief, dank je wel. we gaan er een fantastische dag van maken samen.


Donatie kinderfeestjes Limburgs museum

 

30 maart 2024

 

Een kinderfeestje geven is niet voor iedereen vanzelfsprekendDankzij de lieve mensen van het Limburgs museum en de Jacques en ellen Scheuten foundation kunnen we de komende jaren nog een heleboel kinderen een plezier doen met een kinderfeestje in het museum. 20 in totaal. zo ontzetten lief. ik weet zeker dat we hier een aantal kinderen een groot plezier mee doen.

Heel erg bedankt voor jullie warme hart voor de kinderen van Groot Venlo.

 

Meer informatie over het Limburgs museum vind je op https://www.limburgsmuseum.nl.

Meer informatie over de Jacques en Ellen Scheuten Foundation vind je op https://www.scheutenfoundation.nl/

 

 


Donatie kleding DIT! Sevenum

 

21 maart 2024

 

Dankzij de lieve dames van DIT! Sevenum kunnen we een heleboel dames een plezier doen met nieuwe jurken, vesten, broeken en shirts. Voor de heren waren er heerlijk zachte truien en broeken. Zo ontzettend lief. Millie en Marjo heel erg bedankt voor deze gulle gift aan de gezinnen die we helpen. We gaan er een heleboel mensen blij mee maken.

 

Meer informatie over Dit! Sevenum vind je op https://www.facebook.com/ditfeelgoodstore/?locale=nl_NL

 


Levensmiddelen donatie Plus supermarkt blerick

 

2024

 

Achter de schermen maken we het hele jaar door voedselpakketten om daar waar nodig te kunnen helpen met levensmiddelen. Dankzij de lieve mensen van Plus supermarkten Blerick kunnen we het hele jaar door zo 3x  per week inspringen daar waar de ergste nood is. Geweldig lief dit. Heel erg bedankt voor al jullie gulle giften en steun het hele jaar door. Hierdoor kunnen we een heleboel mensen helpen waar het thuis extra zwaar is financieel.

 

Meer informatie over PLus supermarkt Blerick vind je op https://www.plus.nl/supermarkten/venlo_plus-blerick_816

 


Donatie CSU en T-zorg

 

30 Dec 2023

 

Enige tijd geleden werden we door een ontzettend lieve dame genomineerd voor een donatie van CSU van de actie "Sharing is Caring". Om hun 55 jarig bestaan te vieren verdelen ze maar liefst 55.000 onder 30 goede doelen. Net voor de feestdagen kregen we het verrassende telefoontje van Angela dat we zijn uitgekozen als goed doel en daarom maar liefst 1000,- krijgen om mee te helpen. geweldig lief. heel erg bedankt voor deze gulle gift. We gaan er weer een heleboel mensen die het financieel zwaar hebben mee helpen. 


Donatie luiers Ladies Circle Venlo

 

17 feb 2024

 

Wat een ontzettend mooie verrassing. Dankzij de dames van Ladies Circle Venlo konden we deze maand een heleboel gezinnen helpen met luiers, babydoekjes, voeding en kinderkleding. Dankzij de luieractie die ze opzetten onder hun netwerk kwamen er behoorlijk wat luiers binnen voor de allerkleinsten. Zo ontzettend welkom.

 

Heel erg bedankt voor al jullie hulp en jullie altijd even warme hart voor de gezinnen van groot Venlo.

 

Meer informatie over ladies circle venlo vind je op https://lc15.ladiescircle.nl/ .


Speelgoeddonatie OKC het Maasveld

 

17 feb 2024

 

Vandaag een driedubbeldik dank je wel aan de leerlingen, ouders en leerkrachten van OKC het Maasveld voor de ontzettend succesvolle speelgoedinzameling die zij hielden onder de kinderen. Zij haalden hiermee meer dan 600 spellen op voor de kinderen van Groot Venlo. Wat een leuk initiatief. Bedankt voor alle leuke spelletjes, maar vooral voor alle moeite en liefde die jullie in deze inzameling staken. Jullie zijn geweldig. 

 

Meer informatie over het Maasveld vind je op https://maasveldtegelen.nl/

 


Donatie KDV Kruúmel

 

3 feb 2024

 

Afgelopen week hadden we de lieve mensen van KDV Kruúmel op bezoek. Zij hielden samen met de kinderen en ouders een inzamelingsactie en hadden een auto vol babykleding, babydoekjes, speelgoed en nog veel meer ingezameld voor de mama's die we helpen. 

 

En alsof dat nog niet genoeg was kregen we ook nog eens een mooie zelfgemaakte cheque t.w.v. 120,00 om mee te helpen. Lieve mensen van KDV Kruúmel, ouders, kinderen en iedereen die hielp met helpen heel erg bedankt voor jullie steun en warme hart voor de gezinnen die we helpen.

 

Meer informatie over KDV Kruúmel vind je op https://kinderdagverblijfkruumel.nl/


Donatie elektronisch speelgoed repaircafe Helden Maasbree

 

November  2023

 

Dankzij de lieve heren van RepairCafe Helden Maasbree konden we  een heleboel kinderen een plezier doen met radiografisch bestuurbare auto's, karaokemicrofoons en nog veel meer stoer elektronisch speelgoed. Zo ontzettend lief. Heel erg bedankt voor de prachtige cadeaus maar ook alle  moeite en liefde die jullie hierin gestoken hebben. 

 

Meer informatie over het repair cafe en wat de heren zoal doen vind je op https://www.kleinebeurslimburg.nl/is/organisatie/219880/invis2/stichting-repair-cafe-peel-en-maas-repair-cafe-helden