Kleding

1 van de belangrijkste dingen waarmee we helpen is toch wel de kledingafdeling. Hoeveel kinderen, tieners en volwassenen worden er buitengesloten met spelen, aangesproken op school of zelfs afgewezen met solliciteren door hun onverzorgde uiterlijk of kapotte kleding? Terwijl we ze heel gemakkelijk zelf als inwoners van Groot Venlo kunnen helpen, simpelweg door regelmatig door het huis en de kasten te gaan en te kijken waar niets mee gedaan word. Het hele jaar door zamelen we alle mogelijke maten kleding in en verdelen ze onder de gezinnen die bij ons ingeschreven staan. Dat zijn er momenteel 293 en er komen er iedere maand weer een aantal bij in deze zware financiële tijden dus we kunnen jullie hulp goed gebruiken

Kleding afgeven

Wil je graag kleding, verzorgingsproducten of speelgoed doneren kan dat op maandag dinsdag donderdag en vrijdag van 09.30 tot 13.30 uur en van 14.30 uur tot 17.30 uur op Rene van Chalonstraat 8 in Blerick.


Babykleding

Een baby, een nieuw leven wat in je groeit. Geluk, liefde maar ook nieuwe angsten en zorgen voor je kleintje zijn gevoelens waar iedere ouder mee kampt. Maar tel daar eens de zorgen bij als je het financieel al zwaar hebt en je onverwachts zwanger bent. Heeft de kleine vanaf de geboorte wel alles wat hij of zij nodig heeft? Een bed om in te slapen, kleding, luiers, verzorgingsspullen? Daarom zamelen we babykleding in vanaf maatje 44 maar ook andere babyspullen om deze kleintjes een goede start mee te geven.