Uiterlijke verzorging is belangrijk, voor iedereen

In ons dagelijkse leven komen we overal mensen tegen die hulp nodig hebben, ieder op hun eigen manier.

Een groot deel ervan helpen we al via de projecten van 1 Klein Gebaar maar ook naast de gezinnen die we helpen zien we zoveel schrijnende situaties. Zwerfjongeren maar ook jeugd in de opvanghuizen die het van zo goed als niets moeten doen.

Maar ook jonge moeders die van hun kleine budget naast eten, pampers en voeding gewoon niet genoeg meer overhouden om andere dingen van te doen.


Sommige worden al opgevangen door instanties en hulporganisaties, maar redden het desondanks net niet.
Het is belangrijk in deze tijd en maatschappij hoe we overkomen, eruit zien en zelfs ruiken, persoonlijke hygiëne is gewoon belangrijk. Maar wat als je geen mogelijkheden hebt om je dagelijks op te frissen, je te wassen met heerlijke douchegel en shampoo. Je tanden te poetsen met tandpasta of zelfs even te tutten voor de spiegel?

Het initiatief Tender & Care ondersteund met beauty en verzorgingspakketten mensen die het financieel niet redden en niet de mogelijkheid hebben deze producten zelf te kopen.

 

Het doel is om eens in de zoveel tijd mensen een beauty pakket te kunnen aanbieden met de basisbenodigdheden zoals zeep, shampoo en tandpasta. Maar ook de wat luxere producten zoals make-up, maskertjes en parfum voor de dames of scheerspullen en verzorgingsproducten voor de heren. Deze mensen hebben het nodig dat we inspringen van tijd tot tijd, helpen waar we kunnen tot zij zichzelf weer kunnen behelpen. Ze hebben het nodig dat we erkennen dat ze hulp nodig hebben en  dat we hen als mens zien.

 

Onze professionals zorgen op vaste dagen voor een nieuw kapsel of zelfs een make-over als dat nodig is. Zo kunnen mensen vol zelfvertrouwen weer de wereld aan.

Wil je helpen, dat kan op de volgende manieren

  •   Lever verzorgingsproducten en beauty artikelen in bij Stichting 1 Klein Gebaar,1 van de ambassadrices of inzameladressen van Tender & Care. Het adres is Rene van Chalonstraat 8, 5923 BW Venlo- Blerick.
  • Word inzamelpunt en zet een beautybox neer op jouw school, bedrijf of vereniging
  • Start een inzamelactie voor Tender& Care en probeer samen zoveel mogelijk producten in te zamelen.
  • Help op vaste dagen als kapster of schoonheidsspecialiste
  • Word ambassadrice voor Tender & Care

Voor meer informatie over Tender & Care neem even contact met ons op.

Wil je een inzameladres worden voor de kerstdagen tussen blerick en Roermond?

Daar kunnen we op dit moment wel wat extra handjes gebruiken.