Vervulde wensen 2023

Naar de film

deze wens is vervuld

Wenser: Kim

Over 2 weken wordt ik 14 en dan de week erna zijn Arianne en ik ook al 8 jaar best friends. We willen graag naar de film met wat lekkers maar hebben allebei daar geen geld voor.

Kinderfeestje

deze wens is vervuld

Wenser: Angela

Omdat mijn leefkosten te hoog waren heeft mijn bewindvoerder de kinderbijslag ingehouden. Ik had iedere keer een euro in de "watals" pot gedaan dus haar verjaardag kunnen we wel vieren maar voor een kinderfeestje is dit jaar geen geld. Mijn wens is 3 kaartjes voor  de pottenbakkerschuur zodat ze met haar 2 beste vriendinnetjes daar een feestje kan vieren en iets moois maken wat ze al even wil.

Kinderfeestje Monkey Town

Deze wens is vervuld

Wenser: Marij

9 Juni is mijn zoontje jarig en liefst wil hij een kinderfeestje geven bij monkey town. Maar de anderen gaan allemaal altijd naar een binnenspeeltuin, golfen of andere dure dingen en dat kan ik niet voor 4 kinderen betalen. 


Skateboard

Deze wens is vervuld

Wenser: Dylano (15)

Ik skate al vanaf ik 8 ben en ben er best goed in. Iedere week tricks oefenen met me vrienden in het skatepark. Ik ben bijna jarig en wat ik eigenlijk echt echt echt heel graag wil is een nieuw board. Ik heb het mam gevraagd maar een "echt" board  zijn te duur nu zegt ze want ze kosten gewoon 69,00 bij de skateshop en dat hebben we niet. Misschien met kerst weer zei ze dus ik hoop dat iemand eentje heeft want me oude board heeft het bijna gehad.. 

Zwemmen bij het buitenbad

Deze wens is vervuld

Wenser: Djamitro (11)

wens: zwempas om te zwemmen

Mijn vrienden hebben een venlopas en kunnen dus dalijk de hele tijd zwemmen bij het buitenbad. Wij hebben zelf een bad zegt mam en geen venlopas. Daarom kunnen zij vaker gaan maar ik wil best graag eigenlijk met ze mee. Ik ben dan al 12 en zwemmen kan ik al heel lang en het is niet dat ik nooit mocht gaan maar wij hebben niet zo heel veel geld en daar moet ze alles van betalen voor ons alle 5  dus nu kan het niet.

Underwunder ondergoed

Deze wens is vervuld

Wenser: Julia

Mijn wens is 1 set ondergoed voor mijn zoon. Vanwege mijn zoons aandoening heeft hij speciaal ondergoed nodig. Bij underwunder verkopen ze dat ook speciaal voor kinderen zodat op school niemand ziet als er een ongelukje is gebeurd maar deze zijn heel duur (47,95 per 3). 


Studiereis

Deze Wens Is Vervuld

Wenser: DH

Mijn wens is om een hele grote te worden in fotografie en edits.

Vorig jaar deed ik mee met een fotoproject op school. Van alle inzendingen zijn 6 kinderen uitgekozen die 10 dagen mee mogen op een studiereis waarbij workshops door bekende fotografen worden gegeven. Toen ben ik afgevallen. ik was nr 7. maar vrijdag kreeg ik een mailtje dat de nr 3 niet meekon dus dat er een plek open was en die is voor mij!!! Superblij toch totdat ik doorhad had ik het geld voor de reis nooit op tijd bij elkaar krijg. Ik mag maar 1x per week werken omdat ik ook naar school moet en als ik dat allemaal bij mijn verjaardagsspaargeld optel en het geld wat mam kan missen kom ik nog steeds bijna 120,- euro te kort om mee te kunnen. 

Voor deze wens is  35,- gedoneerd op

23/05/2023

Voor deze wens is 35,- gedoneerd op 25/05/2023

GSM

Deze wens is vervuld

Wenser: D vd K

Mijn grootste wens is een eigen telefoon net als mn broer en zus. En sommige van mn vrienden. In de klas hebben ze het vaker over spelletje of chatgroeps maar zonder telefoon kan ik niet met ze meedoen. En omdat ik na de zomer naar de middelbare ga is het dan dubbel handig als ik een telefoon zou hebben voor onderweg als er wat is enzo. 

Muurverf

deze wens is vervuld

Wenser: Linda p.

Mijn wens zou een opgeknapt huisje zijn. helaas heb ik daar niet de middelen voor.  Met verf ben ik al heel blij om t zelf te doen


Slaapbankje

Deze wens is vervuld

Wenser: Tina

Ik woon met mijn zoontje van 10 heel klein maar soms komt mijn oudste zoon langs in het weekend en slaapt dan op de bank. heel fijn zou het zijn om een slaapbankje te hebben wat hij kan uitklappen tot een echt bed.  

Damesfiets

Deze Wens Is Vervuld

Wenser: F.B

Deze lieve mama heeft echt een andere fiets nodig nu haar oude ver stuk is. Er was haar een andere beloofd maar deze is helaas niet gebracht geworden vandaar dat we deze wens opnieuw plaatsen.

Nora Roberts boeken

deze wens is vervuld

Wenser. WT

Ik lees heel graag, liefst boeken van Nora Roberts. Heeft iemand misschien nog boekenvan haar die ik zou mogen hebben?


naar de kermis

deze wens is vervuld

Wenser: Fem

Sinds 8 maanden ben ik nu gescheiden en we redden het redelijk goed moet ik zeggen. we hebben te eten en mijn meisje kan op zwemles door stichting leergeld en we doen veel fietsen samen naar diverse speeltuintje. alleen extra s dat zit er niet in. Mijn wens zou zijn om met haar naar de blerickse kermis te gaan. Ikzelf hoef nergens in natuurlijk. het gaat meer om mijn dochter. ze hoort van vriendjes dat die allemaal kunnen gaan en ook al zeurt ze niet echt erom weet ik dat ze heel graag zou gaan.  

Vvv keeperspakje 128/134

Deze wens is vervuld

Wenser: Daisy

Mag ik ook een wens voor mijn zoontje doen? Mijn wens is een nieuw keepersshirt of tenue. Hij is gek van VVV en ging vroeger altijd met zijn papa mee naar wedstrijden. Ieder seizoen kocht hij hem een nieuw keeperspakje maar sinds hij weg is zijn zulke dingen voor mij onbetaalbaar en ik was al bang voor de dag dat zijn "pakkie" te klein zou worden en nu is het zo.  Ik ben al blij dat hij de seizoenskaart ieder jaar van zijn grootouders krijgt voor kerst anders zou hij het helemaal moeten missen maar de extra dingen kan ik niet betalen.

zomerkamp

Deze Wens Is vervuld

Wenser: Petra

Mijn oudste zoon zit al vanaf de welpen bij de scouting. Ondertussen geen welpje meer maar een stoere knul van 11 die heel graag op zomerkamp wil met de anderen. door mn scheiding, de verhuizing en de verandering in het aantal uren dat ik nog kan werken is mn financiele situatie erg veranderd en kan ik em dit jaar voor het eerst niet laten gaan. 

 


Heggeschaar

Wens is met de verjaardag vervuld

Wenser: Thea

Ik heb klimop tegen mijn schutting staan waar veel vogels in wonen, toch moet deze nu gsnoeid worden, word te zwaar. Ik ben daarom op zoek naar een elektrische heggeschaar. dit omdat er best dikke takken groeien in de klimop. Hoeft zeker geen nieuwe te zijn als ie het maar goed doet.

FunForrest

Deze wens is niet vervuld

Wenser: K.

Wens: 3 kaartjes funforrest

Mijn oudste is 4 juni jarig en zou het liefst met zijn 2 beste vrienden gaan klimmen maar ik heb dit jaar niet het geld voor zulke feestjes. Ik ben net gescheiden en dat brengt al een heleboel veranderingen met zich mee. Helaas heeft mijn exman alles meegenomen wat we hadden dus wordt het even lastig. 

Kermismuntjes

deze wens is vervuld

Wenser: J

Wens: kermismuntjes

Het is bijna kermis in het dorp en alhoewel ik de afgelopen jaren ermee weg kwam niet te gaan zijn mijn 2 boys nu allebei wat ouder en horen op school er natuurlijk over. Ik zou ze zo graag meenemen over het plein zoals mijn opa en oma vroeger met ons deden maar ik kan het niet betalen van dat beetje geld wat we over houden na de vaste lasten.  Als er straks iemand een muntje of een paar muntjes over zou hebben na een bezoekje aan de kermis zou ik er heel blij mee zijn voor ze.  Misschien een rondje in de carrousel of rups zouden ze denk ik geweldig vinden. Ze zijn er nog nooit geweest dus ze zouden hoe dan ook alles leuk vinden denk ik.

 

Voor deze wens is op 25/05/2023 17,00 gedoneerd


Brood en fruit

deze wens is vervuld

Wens: Wit brood, gezond beleg en fruit voor school

Ik ben een goede mama maar soms is alles te duur en koken ook. een paar keer per maand krijg ik een briefje van school. Jeslin moet fruit meenemen of dit mag niet op de boterham en dat mag ayla niet meenemen. maar ik heb niet het geld om altijd fruit en gezond mee te geven.

Ik heb nu nog voor een paar dagen maar daarna wordt het weer schipperen en wedde dat ze dan de meiden weer zon briefje meegeven over het eten. terwijl ze al weet dat we het soms niet anders hebben. frustrerend is zoiets. Zou iemand me kunnen helpen?

Bykay stretchy wrap

Deze Wens Is Vervuld

Wenser:Charla

Wens: Bykay stretchy wrap of andere rekbare draagdoek voor mijn baby.

Hij heeft reflux en ik heb als advies em in een doek te dragen maar die zijn allemaal heel duur. Ik leen er nu een maar die moet weer terug.

Herkenningsstok

Deze Wens Is Vervuld

Wenser: Truus

Voor mijn man wens ik een herkenningsstok zodat de mensen om hem heen zien dat hij sinds kort slechtziend is en nog went aan de nieuwe situatie. Een steunstok zal hij later wel vergoed krijgen in een volgend stadium maar deze herkenningsstok wordt door de verzekering niet vergoed. 


Verjaardagstaart

deze wens is vervuld

Wenser: Suzanne

Ik wens een mooie verjaardagstaart voor mijn zoon . 9 dagen nog en dan is mijn zoon jarig. 16 wordt hij en ik kan het dit jaar niet vieren zoals we normaal doen. zoals hij is zegt hij mama maakt niets uit. Ik moet naar school en voor die paar uurtjes hoef je geen feest te maken. Nu heb ik beetje aan de kant gedaan, Niet veel maar genoeg voor wat frisdrank en chips voor hem en zijn vrienden. Een mooie biscuittaart voor hun zou het een echt feest maken.

Mee op kamp

Deze Wens Is Vervuld

Wenser: Danny (11)

Wens: Ik wil op kamp mee

Liefst van alles wil ik met mn vrienden mee op kamp deze zomer. Wij doen toch nooit zoveel want mam moet meestal werken alleen niet de laatste 2 weken. Maar kamp is heel duur dus mam zegt dat het nu nog niet kan. 

Voetbalschoenen maat 36

deze wens is vervuld

Wenser: K.W

Mijn zoon van 11 heeft in korte tijd zijn maat al ontgroeit en nu passen zijn voetbalschoenen niet goed meer en zonder mag ie het veld niet op dus hij draagt ze gewoon maar eigenlijk heeft ie nieuwe nodig. De oude zijn pas 3 maanden oud en hebben we van sportcultuur fonds gekregen. Geld voor nieuwe heb ik pas 1 juli met de kinderbijslag maar dat duurt te lang om met te kleine schoenen te spelen. Kan iemand mij helpen aan andere schoenen?


SquishMallow

deze wens is vervuld

Wenser: Vera

Mijn dochter is bijna jarig en wil heel graag een squishmallow als cadeautje. Op de moederdag kwamen we ze tegen maar dan is 17,50 toch wel even schrikken. Ik heb voor mij en mn 2 kinderen 60 euro per week. Die kan ik zo niet missen. Mijn wens: een squishmallow voor mijn dochter. Heeft er iemand er misschien een liggen?

Behang slaapkamer dochter

deze wens is in behandeling

Wenser: Moeder/kind huis, irene

Mijn wens is voor mijn dochtertje van 7. wij hadden thuis op haar kamertje een vlindermuur en de kamer vol vlindertjes die we maakten. Nog 4 weken en we hebben een flatje. helemaal nieuw in de witte verf dus verven hoeft niet gelukikg. Maar zij zou zich beter thuis voelen als haar kamertje iets bekends van haarzelf had. Plots vertrekken en verhuizen naar een kamer was zwaar voor ons beiden maar vooral voor mirthe. Alles wat ze kende is weg en ik doe zo mijn best om er iets van te maken maar zonder een dubbeltje om mee te verhuizen ben ik beperkt. 

 

Ik zou heel blij zijn met voor 1 muur vlindertjes behang en behangplaksel. Losse vlindertjes om op te hangen zijn ook welkom als iemand ze kan missen. 

ID Dochter

Deze wens is vervuld

Wenser: S.S

Wens: een id voor mijn dochter

Mijn dochter heeft een id nodig voor de zomer anders mag ze niet met school mee op schoolreis. Maar een nieuwe kost 37,99. Er zou een waardebon zijn om eentje te krijgen bij de gemeente maar daar val ik net buiten. Mijne is ook verlopen en eigenlijk zou ik er ook een nodig hebben. maar ik hoef ook nergens heen.


Damesjas 38

deze wens is vervuld

Wenser: Silvia

Heeft iemand een jas voor mij, misschien wat getailleerd? Ik draag een 38 normaal. ik zou er erg blij mee zijn

Hockeystick 33 inch

deze wens is vervuld

Wenser: D.d.

De wens van mijn dochter is een nieuwe hockeystick zodat ze weer aan wedstrijden mee kan doen. Ze heeft voor der verjaardag een gehad maar toen ze de groeispurt had is deze te kort geworden. Pas als ze een andere stick heeft kan ze weer meedoen aan de wedstrijden maar ik moet al iedere cent 3x omdraaien. 

Luiers, babyverzorgings-spullen e.d.

deze wens is vervuld

Wenser: MP

Ik ben een alleenstaande mama die zwanger is en nog niet alles bij elkaar heeft. Mijn wens is: * babyspullen zoals luiers, babydoekjes, bad/douche verzorgingsproducten.  Als iemand nog zwangerschapskleding Maat L heeft voor de zomer zou dat heel fijn zijn. 


Update: voor deze wens is al een hele doos positiekleding Maat L gebracht. We zoeken voor haar alleen nog babyverzorgingsspullen en luiers newborn 


Prinsessenjurken

Deze wens is vervuld

Wenser: Aiva 

Dit jaar houd ik voor mijn dochter en haar vriendinnetjes haar eerste kinderfeestje. We willen een prinsessenfeestje doen en hebben al spelletjes gemaakt enz maar zoeken nog een paar prinsessenjurkjes voor haar en haar vriendinnetjes om zich te verkleden. lenen is ook al goed. Ik wil haarb een mooie verjaardag maken.

Levensmiddelen

deze wens is vervuld

Wenser Angela hulpverlener Proteion. Wens voor meneer F.V

 

Meneer woont alleen met zijn hoogbejaarde hondje ook al kan hij de kosten van het dier eigenlijk niet opbrengen. Ik kom er nu sinds 3 maanden 1x per week en alhoewel ik op het begin zijn uitleg geloofde bevestigde meneer vandaag dat hij minder inkopen deed om hondenvoer en snacks te kunnen kopen waardoor hij zelf minder eten kocht voor zichzelf. We hebben meneer meteen aangemeld voor de voedselbank maar hopen dat iemand hem kan helpen in de tussentijd. Ik heb zojuist voor 2 a 3 dagen de koelkast gevuld en em een warme maaltijd gebracht al mag dat eigenlijk niet.

 

 

Zwembad

deze wens vervuld

Wenser: Veronique

Wens: 1 kaartje voor de lommerbergen

Vera wil heel erg graag eens met haar vriendinnen mee zwemmen bij de lommerbergen. Hun moeder werkt daar dus ze mogen vaker daar zwemmen en nodigen vera dan ook vaker uit. Vanwege mijn financiële situatie moet ik haar vaker uitleggen waarom zo'n zwembad te duur is voor ons en dan gaan we als het warmer is wel eens naar de buitenbaden. 


Levensmiddelen

Deze Wens Is Vervuld

Mijn wens is wat boodschappen om van te koken deze week. en misschien een pak pudding voor de meiden. Op dit moment sta ik op de wachtlijst van de voedselbank maar soms denk ik echt hoe moet ik nu weer redden. iedere week mis ik 1 of 2 dagen aan eten. dan eet ik zelf maar een dagje niet of gewoon wat droge pasta ofzo want dat is voedzaam en kost niks. Maar het nekt me de meiden steeds te moeten zeggen dat er geen eten is voor een extra bordje of om toetjes of fruit te halen. We hebben over 3 weken een intakegesprek bij de voedselbank. Ik hoop dat we het dan iets ruimer hebben met eten maar als iemand iets kan missen voor ons aan eten zou ik erg gelukkig zijn. 

Drakenonesy 36/38

Deze Wens Is vervuld

Voor mijn bijzondere zoon van 24 maar die nog steeds op 7 jarige staat van denken leeft ben ik heel dringend op zoek naar een draken onesie maat 36/38. Hij heeft al draken onesies sinds zijn 7de en gaat zonder niet slapen. Wie kan ons helpen. Het gaat om een onesy met drakenschubben en staart (van die hoekjes) op het hoofd rug en staart. de kleur maakt niet uit want draken verkleuren met de tijd zeggen we altijd Maar grijs en groentinten zijn favoriet

op mezelf

deze wens is vervuld

Ik woon al vanaf mn 11ste in een pleeghuis en ben al 16 x verhuist door het systeem en de regels. Nu woon ik al vanaf 16 op een goeie plek. kheb mn tassen uitgepakt en woon hier ook echt niet zoals eerst uit mn tas leven. de coaches zijn okay en doen ook best wel veel met ons. Over 4.5 maand wordt ik 18 en kan ik hier niet meer blijven. Ik ga naar school en heb bijbaantjes, daarmee kan ik iedere keer een bietje sparen voor straks. Maar als ik zie wat het kost denk ik nie dat het gaat lukken en heb ik straks de pech misschien dat ik op straat kom te staan. Via een Wonen op proef project kan ik tot mijn 24 ste via hen een woonproject ingaan. Voorwaarden: 1. de 1e maand huur en 2 maanden borg.

2.Geen alcohol, drugs of roken maar dat doe ik toch al niet.

3. Ik moet naar school of werken maar mag niet werkeloos thuishangen. (dat komt goed, ik werk en leer en vanaf mn verjaardag ga ik meer uren maken om de huur te kunnen betalen. dan is school af) 

 

Mijn wens is iemand die me kan helpen de rest bij elkaar te krijgen. Ik heb zelf al de eerste maand huur bij elkaar en ik zit bijna op de helft van de 1e maand borg. met werken hoop ik nog wat meer bij elkaar te krijgen maar das maar 80,- per maand nog nu.

 

Voor deze wens is in totaal al 135,00 gedondeerd. 16 mei 2023


Woonkamergordijnen

Deze Wens Is Vervuld

dagboek van een muts

deze wens is vervuld

Wensen: Vailida (11)

Ik wens een boek uit de serie dagboek van een muts. Ik heb de gele, 1 rose en paarse al zelf. 

wens 92

Deze wens is vervuld

Wenser: V.J (16)

Voor mijn opleiding heb ik na de zomer een eigen camera nodig. Op school mag je er gewoon van de afdeling lenen maar nu ik het vak vast gekozen heb wordt van me verwacht dat ik een eigen camera heb om mee te werken omdat ik veel projecten buiten school zal moeten doen of in mijn eigen stad en dan is het niet te doen om iedere keer voor vijf uur de camera weer in eindhoven op school te hebben.. Ik kan niet het hele jaar dezelfde camera bezet houden wat ook logisch is maar een eigen camera kan ik niet betalen en mama ook niet. 


Zwembad

deze wens is vervuld

Wenser: Sk

Wens: een zwembad voor de kinderen

Hoi, wij zouden heel heel heel erg graag een eigen zwembad wensen voor deze zomer. We hebben nu een tuin en de kinderen hebben het sinds de verhuizing nergens anders meer over. Mijn schuld omdat ik er op de opvang naartoe verwees steeds als we het over een nieuw huis hadden. Ik wilde ze opvrolijken met een goed vooruitzicht. Heeft iemand nog een bad over voor ons zodat we als het warm wordt lekker kunnen spetteren in onze tuin?

Schoolfotos

deze wens is vervuld

Wenser: Suraya

Wens: de schoolfoto van de kinderen. Vandaag mijn kinderen uit school gehaald en alle drie kwamen ze met een kaartje aan van de schoolfotograaf. Verdrietig wordt ik ervan. Mooie foto's van mijn mooie kinderen. en een foto van hun drieën. Voor het laatst een schoolfoto samen. de oudste zoon gaat naar het middelbare en nu kan ik ze niet bestellen. 12,50 per kind is echt te duur nu en de gezinsfoto is niet los te bestellen. Alleen als je ze allemaal pakt krijg je die als "cadeautje" derbij. Ik heb 70,- euro budget per week om van te eten en alles te doen. 37,50 is meer dan de helft. Dat kan niet.

Verjaardag mama

ontbijtjespicknick

deze wens is vervuld

Wensers: M (16), J (9) T(7) en D (5)

Mogen wij samen een wens doen? Ons mama is bijna jarig en we willen haar verrassen met een heel lekker ontbijtjespicknick bij het water. Alleen hebben we daar wel ontbijtjboodschappen voor nodig. Dat is dus de wens van ons samen.


Voetbalschoenen maat 33

deze wens is vervuld

Wenser: S.H

Wens Voetbalschoenen maat 33.

Mijn dochter is gek op voetbal. van cultuurfonds mag ze op voetbal en krijgt ze 1 keer per jaar een tenue enz. Maar nu is ze gegroeid heel erg en worden de voetbalschoenen krap. ze heeft na de wedstrijd iedere keer er last van maar nieuwe zijn nu te duur. 

1 spoorvoordeel eftelingkaartje

Deze wens is vervuld

Wenser: J.w.

Mijn wens is 1 spoordeelEftelingkaartje.

Ik zit in mn laatste jaar en als we slagen wilden we deze zomer met ons groepje allemaal samen naar de efteling gaan. Met de Ns is der zon aanbieding dat je voor  57,50 de trein, de bus en het kaartje bij elkaar hebt maar mam zegt dat het veel te duur is daarom doe ik deze wens. Ik wil echt heel graag gaan.

Broeken 110/116

DEZE WENS IS VERVULD

Wenser: J.K

Mijn zoontje speelt heel graag en  verslijt de broeken bij het leven. Maar hij is heel fijn en smal dus bijna alle 104 broeken zijn te kort en de 110/116 vaak net te breed.  Voor hem ben ik op zoek naar  smalle broeken maat 110 of een hele smalle 116 .


Behang meidenkamer

Deze wens is vervuld

Wenser: Tanja

Mijn wens is behang voor mijn dochters kamer. we hebben niet het geld voor het huis helemaal te doen. ik heb maar een klein verhuisbudget en we hadden al de nodige pech met de koelkast en de wasmachine. De bovenverdieping lukt nu niet

Aangepaste schoenen

Deze Wens Is Ingetrokken

Wenser: Yvonne

Het gaat erom, mijn man is geopereerd aan zijn heup, nu moet hij aangepaste schoenen kopen en die worden niet vergoed. De zooltjes en de hak worden wel gedeeltelijk vergoed maar de schoenen niet en die kosten vanaf 160,-  Mijn grote wens is dat iemand ons kan helpen zodat hij op de juiste schoenen kan leren lopen.

Wens 95

Deze Wens Is Vervuld

Wenser: L.K

4 maanden wonen we nu weer voor onszelf en ik moet toegeven dat het zwaarder is om het alleen te doen dan ik dacht. Mireille en ik redden ons redelijk, de rekeningen worden betaald. Maar ik heb vorige maand een onverwachte grote uitgave moeten doen omdat wat kapot ging en nu merk ik dat we al aan het eind van mijn geld beginnen te komen terwijl er nog bijna 10 dagen te gaan zijn voor ik weer loon krijg.  Als ik vrijdag nieuwe luiers en voeding enz voor mireille heb gehaald is het op en ik weet niet waar ik dan nog terecht kan.


Tapijt

Deze Wens Is Vervuld

5 mei krijg ik een eigen Studio, niet groot maar helemaal van ons drietjes. Van de stichting hebben we al een heleboel spullen gekregen en via gratis groepen vond ik al een aantal meubelen maar wat ik mis is een tapijt voor in de woonkamer. Geen kleurwensen, ik ben overal blij mee al zou een beetje neutraal fijn zijn. 

Cadeaubon supermarkt

deze wens is verlopen

Wenser: anoniem

Ik zou graag een cadeaubon van een winkel wensen dat ik boodschappen voor de verjaardag van me zoontje kan halen.taart enzo kan halen. soms gaat het wel en soms niet, daar schaam ik wel een beetje voor

iets van Pokemon

Deze Wens Is Vervuld

Wenser:Nicolle

Mijn jongste zoon heeft een paar jaar geleden van mijn oudste zoon al zijn oude pokemon dvd's  en zijn dubbelekaarten gekregen. Maanden duurde het voor hij het doorhad maar vanaf dat moment spelen ze geregeld samen met de kaartendecks. 24 mei is Rick jarig en het zou zo leuk zijn als ik em iets van Pokemon kon geven.


Zomerkamp

Deze Wens Is Vervuld

Wenser: D.n (12)

Vroeger ging ik altijd mee op een week zomerkamp met mn halve zusje en vriendjes. Dit jaar mag ik niet omdat we minder geld hebben nu mam en ik alleen wonen en alles duurder is geworden zegt ze. Mijn wens is om op zomerkamp te kunnen gaan.

Zwembadpas

Deze wens is vervuld

Wenser: H.V

Mijn wens is een zwembadpas.

Op school hebben ze het erover dat het zwembad open gaat als het mooi weer is en dat ze allemaal willen afspreken maar ik kan nooit mee want we hebben geen zwempas met entree erop en ook niet zon venlopas als aafke en Nienke. Mijn moeder vind het te duur.

Elfen boekenserie

deze wens is vervuld

Wenser: Joost (15)

Een wens voor mijn moeder.

Voor mijn mama zoek ik de boeken van de serie "Elfen" van Bernhard hennen. Dat waren haar favoriete boeken. Toen we gingen verhuizen konden we maar een paar dingen meenemen. Alleen wat in de tassen paste.  Op iedere rommelmarkt zoekt ze die boeken en we hebben er pas 1 gevonden. 


Stofzuiger

Deze Wens Is Vervuld

Wenser: Diana

6 dagen geleden begaf de stofzuiger het en met 3 kinderen en een vloerbedekking kan ik niet zonder. normaal stofzuig ik iedere dag. Heeft iemand er eentje staan die ik zou mogen hebben misschien?

2 kinderbedden

deze wens is vervuld

Wenser: Hulpverlener. Annelies moeder/kind huis

 

Voor een moeder die eind april een eigen appartement krijgt en dan verhuisd zijn we heel hard op zoek naar een aantal dingen maar vooral 2x een 1 persoons kinderbed met matras, dekbedden, kussens en beddengoed .

 

update: er is al 1 bed aangeboden dus we zijn nu nog op zoek naar 1 bed.

Jas 36/38

Deze Wens Is Vervuld

Ik wens voor mijzelf een mooie jas. De mijne is stuk en ook bji de stichting zijn de jassen of  veel te groot of veel te klein. heeft iemand er misschien 1 voor mij?


Kaartjes dierenpark

DEZE WENS IS VERVULD

Wenser: AN

Ik ben een alleenstaande moeder met 2 kinderen (6 en 9) en ze zijn nog nooit in een dierenpark geweest. We hebben het niet slecht alleen voor uitjes is geen budget, dan redden we het prima.

Mijn wens zou zijn om eens met de kinderen een dag naar zo n dierenpark of tuin te gaan. Kijken naar alle dieren uit hun boeken en samen er een mooien dag van maken

wens 89

WENS IS Vervuld

Wenser: L.B

Mijn wens is een air up fles voor mijn dochter. Vorig jaar kreeg mijn dochter voor sinterklaas een Air up fles cadeau met zo n pods. Daar was ze heel blij mee. Vorige week op school heeeft een jongen haar fles kapot gemaakt en daar is ze erg verdrietig om. Ik kan zelf geen nieuwe kopen want ze zijn zo ontzettend duur maar als iemand er een heeft gekocht en em toch niet gebruikt zou ze daar echt blij mee zijn. 

Jongensjas 134

Deze Wens Is Vervuld

Wenser: Bianca

Nu het mooie weer eraan komt is de dikke winterjas vaak te heet en gooit ie em overal neer maar geld voor een andere heb ik nu niet. hij is ook nogal typisch dus anders dan donkere kleuren doet ie liever niet aan dus het is al kei moeilijk om een jas voor em te vinden als we em wel zelf kunnen kopen laat staan nu er geen geld voor is. Mijn wens is een blauwe of iig donkergekleurde voorjaarsjas maat 134 voor mijn zoontje. Heeft iemand er misschien een voor em?


Hulp bij nieuwe start

Deze Wens Is Vervuld

Wenser: W.R.

Vorige week kwam het bericht waar we al lang op wachten. We krijgen een huisje, een plek voor mij en de kinderen. Na een tijdje met mijn kids in de opvang te hebben gewoond krijg ik over 2 weken de sleutel van ons nieuwe appartement. Na de vreugde kwam de paniek. Een huis en ik heb niets. Dankzij mijn coach en de stichting hebben we in 1 week al heel veel spullen gevonden maar er is nog zoveel nodig om het huis klaar te maken voor mij en de kinderen dat ik door de bomen het bos even nie zie. Er is nog zoveel nodig dat we samen met de coach een lijst hebben gemaakt. Heeft iemand 1 van deze spullen staan waar ze niets meer mee doen en zou ik ze dan voor mijn gezin hebben misschien? Ik wil de meiden graag geven wat ze nodig hebben maar ik kan het nu nog niet alleen. Nog niet, maar dat komt wel weer. 

Wat heb ik echt nog nodig:

 • Wasrek
 • Gordijnen woonkamer
 • Wasmachine
 • Gasfornuis
 • Kindertafeltje met 2 stoeltjes
 • Kapstok
 • Stofzuiger
 • Tapijt woonkamer
 • Koelkast
 • Kast kinderkamer

Hier zou ik ook erg blij mee zijn maar is geen nood:

 • Zandbakje voor de meiden
 • Tuinstel met stoelen
 • Loopfietsje meisje bijna 3 jaar

2 pers bed

Deze Wens Is Vervuld

Wenser: Chantelle, hulpverlener Moveoo

Voor een moeder met 3 kinderen die over 3 weken een eigen woning krijgt zijn we op zoek naar een 2 persoons bed of twijfelaar met matrassen. de andere meuebelen zijn geregeld maar voor moeder is nog geen bed gevonden en het zou zo fijn zijn als zij ook een eigen plekje zou hebben om te slapen. Een kledingkast zou voor haar ook erg wenselijk zijn maar het bed heeft eerste prioriteit.


Gordijnenrails 3.5 m

deze wens is vervuld

Wenser: T vd B.

Ik zou heel graag in de woonkamer gordijnen ophangen. Er hangen nu al een aantal weken stoffen voor de ramen geplakt en ik schaam me best maar ik heb toen we hier kwamen al mijn spaargeld in het klaarmaken van de kinderkamers en keuken gestoken. Van de stichting heb ik mooie gordijnen gekregen maar ik kan ze niet ophangen. Ik schaam me om het te zeggen maar de roede kopen is te duur voor mij.

Het hoeft geen nieuwe te zijn, met een nette tweedehands ben ik net zo gelukkig.

 

Koelvriescombinatie

Deze wens is vervuld

Wenser: Wendy T.

Ik heb eigenlijk heel hard een koelkast nodig. Ik heb een elektronische pechmaand. alles gaat tegelijk kapt. Eerst de wasmachine kapot dus ik heb voor een klein prijsje een 2dehansje kunnen kopen. vanaf dat moment is er iedere keer weer iets nieuws stuk wat ik moest vervangen. na zoveel jaar logisch maar dat vrijdag mijn koelvriescombinatie kapot ging dat was me echt teveel. Ik heb het geld niet voor nog een grote onvoorziene uitgave. deze maand kostte me dat kleine beetje reserve wat we hadden. Ik kan echt niet zonder mn koelkast en vrieslaadjes. Zou iemand me kunnen helpen? 

High tea mama

wens is vervuld

Wenser: K.V 

Mag ik ook een wens doen voor mijn moeder? Mijn moeder is altijd daar voor mij en zorgt nu zelfs voor mijn dochter terwijl ik werk en bezig ben een huis te zoeken. Ik woon nu in een vrouwenopvang en krijg een klein bedrag aan huishoudgeld maar daarvan kan ik het net doen. Geen extra s en zeker geen luxe dingen doen. Mama zorgt voor alles voor mijn dochter.  Nou moederdag eraan komt zou ik zo graag haar tonen hoe zeer ik het waardeer wie ze is door iets speciaals te doen maar van mijn huishoudgeld kom ik niet ver. Een high tea zou ze geweldig vinden, ze houd van tetteren en thee.

 


Driewieler

Deze wens is vervuld

Wenser: Moniek

hoi lieve mensen,

ik lees deze lijst met wensen en twijfelde om de mijne in te zenden. Mijn wens is voor mijn kind. Mijn zoon is een bijzondere knul, heel intelligent en zacht van hart. Begrijpt meer dan velen denken als ze hem zien maar heeft moeite met begrip van sociale zaken. Hij begrijpt dat hij anders is maar we hebben hem geleerd dat iedereen anders is en dat er dan alternatieven zijn om dingen te doen. Hij ziet al jaren zijn maatjes fietsend de blok om gaan en weet "dat kan ik niet want dan val ik om". Nu hij ouder wordt ziet hij ook andere kinderen zoals hij en de wereld is een stuk groter voor em geworden. Zo zag hij dat Kevin van de zorgboerderij wel een fiets heeft waarop hij kan fietsen. Vanaf dat moment wil hij leren fietsen en heeft alles tot op de puntjes uitgezocht. Met de juiste soort driewieler zou hij ook kunnen fietsen en misschien zelfs samen met kevin rond de blok kunnen.

Maar deze zijn een klein fortuin. zelfs tweedehands via de ATB zijn ze nog 280,- en daar hebben wij het geld niet voor. Ik ben een alleenstaande moeder met 2 kinderen en voor mij is dat een onberijkbare wens. Maar misschien is er nog iemand die net als ik een bijzonder kind heeft en zo'n fiets heeft en em niet meer gebruikt. Er zou voor hem een grote droom in vervulling gaan als hij kon leren fietsen.

Identiteitsbewijs kinderen

deze wens is vervuld

Wenser: T

Mijn kinderen moeten eigenlijk een eigen ID hebben maar als ik eerlijk ben hebben ze er allemaal geen omdat ik er niet het geld voor heb gehad. ik val net naast de regeling van de Gemeente om daar een voucher voor te krijgen.Nu moeten ze er echt een hebben voor diverse instellingen en ik kan het gewoon niet betalen. 1 ID kost 37,95 laat staan 3.  Daar eten we anderhalve week van.


Tent

wens is in behandeling

Wenser: Maarten

Wij sparen ieder jaar om een weekje kamperen te kopen op vakantieveilingen zodat we met de kinderen met de zomervakantie weg kunnen. Met 3 kinderen zijn alle andere vakanties veel te duur. Met pasen kwamen we erachter dat onze tent nu echt zijn beste tijd heeft gehad.  De naden zijn op meerdere plekken stuk en de cabines niet meer waterdicht. Mijn wens is een andere tent waar we met zijn vijven droog mee kunnen kamperen. 

Gsm

deze wens is vervuld

Wenser: J.F

Mijn wens is een gsm. mijn dochter en ik zijn 2 weken geleden met niets naar venlo gekomen en krijgen hier een nieuwe plek om te wonen. Om bereikbaar te zijn en instanties maar ook mn familie te bereiken heb ik een gsm nodig. Hoe hij eruit ziet is niet belangrijk als ik er maar mee gebeld kan worden en berichten kan sturen. 

muurverf neutraal

Deze wens is vervuld

Wenser: anoniem

Ons huis is al een tijd aan een opfrisbeurt nodig maar daarvoor heb ik niet de financiele middelen. De muren en het plafond van de woonkamer zijn aan een nieuwe laag nodig dus ik hoop dat iemand voor mij misschien een neutrale kleur muurverf heeft zodat ik het huis voor mij en de kinderen weer leefbaar kan maken. 


Verjaardagkaartjes dochter

wens is in behandeling

Wenser: Daan

Het is 6 dagen voor Bente haar 5de  verjaardag en we zijn nu al 1,5 maand vrij. weg van alles en iedereen wat slecht voor ons was. Limburg zal ons nieuwe thuis moeten worden al kan ik me dat nu nog nauwelijks voorstellen. Veel mensen kennen we nog niet en nu de verjaardag van mijn dochter dichterbij komt bedenk ik me vaker hoe haar dag zal verlopen. Een minifeestje alleen met mama want vriendinnetjes heeft ze nog geen leren kennen. Mijn wens is kaartjes en tekeningen voor haar verjaardag. Ons tijdelijke adres kunnen we helaas niet openbaar vermelden maar wie een kaartje of een tekening voor bente wil sturen kan ze sturen naar de stichting . Wel graag met haar naam erop want ze kan die al zelf schrijven en lezen en vind kaartjes met haar naam geweldig. Hopelijk kunnen we haar  19 april verrassen met een heleboel tekeningen en kaartjes voor in ons kamertje aan de muren.

 

Het adres waar de kaartjes heen mogen is Rene van Chalonstraat 8, 5923 BW Venlo/blerick. Zij verzamelen ze voor ons en zorgen dat ze bij ons op de opvang komen.

Paardenknuffel

Deze wens is vervuld

Wenser: Guusje

Ik zoek een witte paardenknuffel voor mijn 5 jarige dochter. Tijdens onze verplaatsing is ze deze kwijt geraakt en ze is troosteloos zonder deze. 

Boodschappen

deze wens is vervuld

Wenser: Anoniem

Sinds ik wegens mijn gezondheid mijn baan verloren ben is mijn inkomen erg gezakt , alles duurder geworden en knopen we de eindjes aan elkaar. Meestal red ik het wel maar dit keer is de voorraad bijna op, de portomonee bijna leeg en nog 10 dagen van de maand over. Over een dag of 4 is ook mijn vriezer leeg en dan kan ik niets meer. 


Boodschappen

deze wens is vervuld

Mijn wens is boodschappen om deze week door te komen. Deze maand was extra duur, soms weet ik de eindjes aan elkaar te knopen maar deze maand lukt dat net niet. mijn loon komt rond de 10de maar de kasten raken angstvallig leeg en ik ben bang dat ik het dit keer niet ga redden.

damesJas S/M

deze wens is vervuld

Wenser: Fatima

Ik ben op zoek naar een mooie jas in de maat s/m. mw Tamara heeft er ook geen meer die mij nu past. Ik ben veel afgevallen.

Damesfiets

Deze wens is in behandeling

Wenser: Femke

Ik heb een wens als dat mag. Mijn fiets doet het niet lang meer. Heb deze al 10 jaar en maakt super veel lawaai en wordt steeds gammeler. Mocht er iemand toevallig een damesfiets hebben die het doet zou ik daar erg blij mee zijn.


lego blokjes / bouwblokjes

Deze wens is vervuld

Mijn zoon (14) bouwt heel graag. Hij heeft autisme en wordt rustig van de blokjes, ze op kleur te sorteren, de tekeningen en het bouwen. zijn kamer staat vol met hele bouwwerken maar hij blijft bouwen dus hij is met losse legoblokjes (andere merken ook super) altijd heel blij.

1 maand borg kamer

Deze wens is vervuld

Over 1,5 maanden ben ik 18 en moet ik weg waar ik nu woon. Samen met mijn begeleider heb ik een mooie kamer gevonden en ik kan met mijn baantje erbij de huur zelf betalen. ik had een beetje gespaard sinds ik werk maar de verhuurder wil niet 1 maand borg maar hij wil er 2 en die heb ik niet. ene maand borg was al lastig. Een ouder zou borg kunnen staan maar die is er geen in mijn geval. Wie weet een oplossing?

 

jongensschoenen

deze wens is vervuld

Wenser: Joyce T.

Mijn wens is een paar schoenen voor mijn zoontje. De schoenen die hij nu heeft zijn allemaal bijna door en nu het regent heeft hij steeds natte voeten. Hij draagt het liefst met klitteband of elastische sluiting vanwege school. Hij is nog niet heel handig met strikken. Hij heeft maat 32.


Mooie planten en potjes

wens vervuld

Wenser: L.S & M.D

Mijn wens is voor mijn vrouw. Ik wens planten en potten voor haar, voor binnen of buiten. Wij hadden een mooie huis met een grote tuin vol kruiden planten en bloemen. Toen wij het huis verloren verloor zij ook haar plek. We hebben nu een ander thuis en een kleine tuin waar we druk bezig zijn met stekken en zaden maar ze mist het groen in huis en de tuin. Geld voor grote planten is er de eerste tijd niet al neem ik wel soms een klein plantje mee als dat eraan zit. 

 

verjaardagswens

wens is vervuld

Wenser: Sonja

Mijn wens is 3 kaartjes voor het zwembad. Mijn dochter is 13 en kinderfeestjes vind ze al lang niet stoer meer dus we vieren meestal gewoon haar verjaardag met de familie en haar 2 vaste vriendinnetjes. Dit jaar wordt ze 14 en ik had haar beloofd dat ze met haar vriendinnen in reuver mocht gaan zwemmen. Maar door een vechtscheiding is deze week mijn bankrekening geplunderd.  Het beetje wat overbleef is nog niet eens voldoende om van te leven dus ik kan mijn belofte ook niet nakomen. Ze was heel begripvol en zei al dat komt later wel maar ik wil haar graag toch een mooie dag geven dus ik hoop en wens dat iemand mijn wens voor haar kan vullen

 

Meisjesjas 140

wens is vervuld

Wenser: MS

Mijn dochter heeft een groeistuip gehad en ik heb een jas nodig voor haar. Ze heeft maat 140. Heeft iemand misschien een jas voor haar?


Steunzolen

Deze wens is vervuld

Wenser: marlene 

Volgens de arts heb ik andere steunzolen nodig, die ik nu heb zijn niet goed voor me meer. maar de verzekering vergoed deze niet . Ik heb er het geld gewoon niet voor.

Goede maaltijd

Deze wens is vervuld

Wenser: Marie-Louise

De laatste maanden ben ik een kei geworden in het goedkoper koken. makkie want er is gewoon bijna niets. Pasta en rijst zijn goedkoop en vullen. met restjes maak ik salades en toetjes. zo redden we het maar o wat snak ik naar een goede hollandse maaltijd. Hutspot met spekjes, boerenkool of andijviestampot met jus en worst zoals mama het vroeger maakte. Dat eten we bijna nooit meer want aardappelen en verse groenten zijn zo duur geworden. 

 

Hike

deze wens is vervuld

Wenser: PT (14)

Dank je wel dat ik een wens mag plaatsen. Mijn wens is om toch mee op Hike te gaan met mn vrienden. in de meivakantie is er Hike van de scouting maar volgens ons mama is dat veel te duur nu dus kan het niet.


Datenight

Deze wens is in behandeling

Wenser: J.P (15)

Mijn wens: 18 april zijn Meike en ik 4 jaar vriendje en vriendinnetje en ik wil graag iets leuks doen samen. wat maakt niet uit maar ik weet dat ze graag de avatar film wil zien dus dat zou leuk zijn. 

Sweet Sixteen

Deze wens is vervuld

Wenser: 

Mijn wens is  kaartjes voor een escaperoomfeestje voor 2. Mijn dochter wordt 2 april 16 en wil graag eens met haar BFF naar een escaperoom voor haar feest. Eerst wilde ze niets vieren.de eerste keer dat ze weer wil vieren sinds 11 en nu kan ik haar dat niet geven. de kinderbijslag komt pas een paar dagen erna en ik heb het geld er niet voor nu.

Tapijt tienerkamer

deze wens is vervuld

Wenser: Angela

Voor mijn zoon hoop ik dat iemand een langwerpig neutraal tapijt en gordijnen heeft voor de slaapkamer. Hij zit altijd boven te leren om geen last van zijn broertjes te hebben en het is daar soms best koud zelfs met dikke trui. Een tapijt en gordijnen zouden al heel wat warmer zijn op zijn kamer.


keukenkraan

Deze wens is vervuld

Mijn keukenkraan is al lange tijd kapot, bij iedere afwasbeurt spuit er water uit maar zelfs na 8 telefoontjes aan de woningbaan zijn ze nog steeds niet geweest om em te maken.  Heeft iemand een keukenkraan die aan de muur vast moet voor me zodat mijn kastjes niet de hele tijd onder water lopen als de bakjes eronder overstromen.

Meisjesfiets 20"

Deze wens is vervuld

Wenser: Lena

Ik wens een fiets voor mijn dochter zodat ze zelf naar school kan fietsen.

Stofzuiger

Deze wens is vervuld

Wenser: T

Mijn stofzuiger zuigt steeds minder goed en zelfs na t schoonmaken van alle filters klinkt hij steeds meer als een startende vliegtuigmotor. Heeft iemand een stofzuiger zodat ik mijn huis weer netjes kan houden?


Boodschappen kinderverjaardag

deze wens is in behandeling

Wenser: Alisha

Mijn wens is of iemand ons alstjeblieft kan helpen voor de 5de verjaardag van mijn zoontje Felix. We willen graag met opa oma mijn 2 zussen en Felix zijn 3 neefjes en vriendjes gewoon thuis in de serre een verjaardag houden. Spelletjes met de kids. niets al te geks, een kruimelpuddingvlaai vind ie het lekkerst, wat lekkers en drinken misschien koffie? Daar zouden we al een heel feest van kunnen bouwen.

Jongensschoenen 32/33

deze wens is vervuld

Wenser: Angelique

Heeft iemand voor mijn zoontje een paar schoenen met klittenband maat 32/33? De zijne zijn bijna door en ik heb nu nog niet het geld voor nieuwe. 

1e H. Communie

Deze wens is vervuld

Wenser: Mama van Julia

Mijn dochter zou de communie doen in mei en ik dacht dat ik het geld had voor de kerk, dvd en fotograaf (pakket van school en kerk) e.d. maar mijn bewind houd om de rekeningen die er liggen door naar hier te verhuizen te betalen de vorige en de komende kinderbijslag in zodat we niet achterstand maken. Nu vraagt pastoor iedere keer maar ik heb het geld niet.


Matras twijfelaar

Deze wens is vervuld

Wenser: Ger

Onze wens is een ander (goed) matras voor onze twijfelaar. Die we nu hebben heeft kuilen en valt in het midden naar beneden. Het is dan ook al 15 jaar oud dus een ander zou wel mogen. Helaas hebben we daar met ons kleine pensioen en hoge kosten de financiën niet voor. We vragen niet graag maar mijn vrouw krijgt last van haar rug en slaapt vaak in der stoel nu om mij niet te wekken. Zou iemand een net matras hebben staan maak je er 2 mensen blij mee.

eten

Deze wens is vervuld

Wenser:Mevr. G.

ik heb iedere cent 3x omgedraaid, bezuinigd op alles wat maar kon en toch komen we over een kleine week in de problemen met ons eten. In al die jaren is het me nog nooit overkomen maar na alle rekeningen te hebben betaald kom ik deze maand 9 dagen te kort met nog 25,- in de beurs. Als ik morgen de luiers voor Mare en eten voor de rest van de week heb gekocht is het ver op en dan weet ik niet meer wat ik moet doen.  

Thuispak S/M

deze wens is vervuld

Wenser: A.P

Volgende maand wordt ik geopereerd en moet ik bijna 4 weken in het ziekenhuis blijven. ook erna zal ik een lange tijd thuis rustig aan moeten herstellen. Mijn probleem ik heb niets om in te lopen of aan te doen in het ziekenhuis. Thuis slaap ik in mn vodje maar ik zou me dood schamen om daarmee gezien te worden. Het is 10 jaar oud, vaal en met de nodige gaatjes. Ik heb eigenlijk een thuispak nodig, een soort joggingpak of iig comfortable ivm de hechtingen.  Met het risico hebberig te lijken zou ik er eigenlijk 2 nodig hebben zodat ik er 1 kan dragen en ze er 1 kunnen wassen voor me. Iedere kleur is goed al zou ik met mijn rosse haar geen roze aandoen liever. Wie kan me helpen? 


Duo kinderwagen

Deze wens is in behandeling

Wenser: L.B

Mijn wens is een dubbele kinderwagen. Ik ben bijna uitgerekend van een jongetje.ik heb nog een kleine van 1.5 jaar en een zoontje van 6 jaar die ik elke dag naar school breng. Een dubbele kinderwagen is dus echt nodig maar die prijzen zijn niet normaal. Ik kan het zelf niet opbrengen dus hoop ik dat iemand er een heeft staan die ik mag gebruiken.

Deze wens is vervuld

neutraal woonkamertapijt

Wenser: Tina

Nu de energie duurder is geworden doe ik zuinig maar mijn huis is best koud. de vloer trekt koud op. mijn wens is een mooi woonkamertapijt. Dat is warmer aan de kinderen hun voeten en houd ze wat warmer als ze bij de tafel en tv spelen

Kinderfeestje

Deze wens is vervuld

Wenser: Maïva

5 april is Danilo jarig. Hij wordt dan 6 jaar en wil graag een kinderfeestje met zijn 2 vriendjes. Op school hoort hij over kinderfeestjes en ziet dat bij vriendjes  en wilt ook graag eentje als hij jarig is.

Mijn wens is daarom 2 of 3 kaartjes voor monkey town om daar een klein kinderfeestje te kunnen doen met ze.


gsm

Deze wens is vervuld

Wenser: R.

Mijn wens is een eigen mobieltje. Na de zomer ga ik naar de middelbare en zou ik van mama eigenlijk een telefoon mogen om haar te appen als ik er was enzo. en voor me vrienden want die hebben er ook een. Maar nu kan dat niet meer want we hebben veel geld. Het hoeft geen nieuwe te ziijn echt niet. 

 

Boodschappen

Deze wens is vervuld

Wenser: GL

We hebben de laatste tijd nogal veel tegeslagen gehad en ik zou erg geholpen zijn met boodschappen  om de maand aan elkaar te knoppen. Ik doe zo zuinig als ik kan maar er blijft de laatste 3 maanden altijd een week over aan het eind van mijn ons eten. 

Groente en Vlees

Deze wens is vervuld

Wenser: Dunja, hulpverlener Proteion

Een bejaarde client van me maakt een moeilijke tijd door. De grote K heeft haar te pakken en goed eten is belangrijk. Ze redden het met zijn 2 niet en mevrouw bezuinigd op haar eigen eten om andere dingen te kunnen betalen. we koken 2 x in de week ruimer en brengen hun een potje maar ze zou heel blij zijn met vers vlees en wat verse groenten om van te kunnen koken. Niet veel, genoeg voor 2.


Meisjesfiets 26"

Deze wens is vervuld

Wenser: Gina

Mijn dochter haar fiets is te klein. al even dus ze fietst nu iedere dag 10 min naar school en dan krijgt ze vaak last van haar knie. We hebben gekeken voor een 2dehands fiets maar zelfs die zijn te duur voor ons. Heeft iemand een fiets voor haar maatje 26 " dan zouden  zij en ik heel blij zijn daarmee. 

Schoolreis

Deze wens is vervuld

Wenser:Alisha

Ik doe een wens voor mijn dochter.

In juni is zij als het goed is klaar met school. Ze staat er goed voor. Alleen Duits is een lastige. Ze willen vanuit  met de laatstejaars een 2 daagse stedentrip naar London doen Maar we hebben niet het geld om alles te doen. Ik heb al een jurk en schoenen voor het gala gehaald dus nog 65,- voor London is voor ons veel te duur. Ik heb meer kinderen en 1 jarig in dezelfde maand. 

Draagdoek

deze wens is vervuld

Wenser: Max

Ik hoop dat iemand een draagdoek voor me heeft. wij hebben een premature geboren zoontje en die heeft er veel baat bij maar de rekbare doek die we hebben is niet lang geschikt meer. Ze hebben ons geadviseerd een geweven doek te kopen maar die zijn zelfs tweedehands nog best duur.Misschien heeft iemand er 1 die we mogen gebruiken?


Houtverf wit / creme

deze wens is vervuld

Wenser: Wendy

Na een scheiding een nieuw huis gekregen voor mij en de kids. Met veel moeite en veel spullen van 1 Klein Gebaar en de gratis groepen hebben we er een mooi plekje van gemaakt. Er is 1 doorn in m'n oog. Deurposten, kozijnen en plinten door het hele huis zijn Feloranje!!! en ik heb op zijn vroegst pas in juni weer het geld om ze aan te pakken. Heeft iemand 1 of 2 blikken creme houtverf zodat ik deze vreselijke dingen kan verven. daar zou me heel gelukkig maken. kan het niet meer aanzien.

Hoge badkamerkast

Deze wens is vervuld

Wenser: anoniem

Ik wens voor ons grote gezin (7 personen) een hoge badkamerkast, liefst met op zijn minst een deurtje maar eigenlijk zijn we met iedere kast kei blij. Nu staat er een bonte verzameling van oude kastjes die op instorten staan. Als er iemand 1 heeft hou ik me heel erg aanbevolen om de tornado (kids die gaan tegelijk gaan douchen tandenpoetsen en slapen) die mijn huis iedere avond teistert opgeruimd te houden

 

achternaam veranderen

Deze wens is vervuld

Wenser: G. (16)

 Ik heb een hele grote wens, de grootste. Ik wens dezelfde achternaam als de rest van ut gezin. Ik heb gewoom een moeder en een vader, een hele goeie de enige die ik heb vanaf 3. Ik heb 2 broertjes en een zusje en die heten allemaal hetzelfde. alleen ik niet. Ik heet als de man die me heeft gemaakt ook al is hij niet mijn vader. wil hij ook niet. Ik wil ook V.D heten net als de rest maar mijn naam veranderen dat is heel duur. mama en ik sparen maar dat gaat heel langzaam.

Tussenstand 15/3/23

Deze wens kost: 835,-            

Ik ben sprakeloos. Dankzij al jullie warme hartjes is G zijn grootste hartewens vervuld en kan hij de aanvraag gaan doen om zijn naam te laten veranderen. jullie zijn geweldig. Dank je wel.


Levensmiddelen

Deze wens is vervuld

Wenser: Danielle (18)

Lisa en ik hebben eindelijk een plekje voor onszelf gevonden. Klein maar van ons. Ik heb een baantje hier in limburg gevonden en mag zaterdag beginnen. Alles begint goed te gaan. Nu doorbijten tot de 5de wanneer ik mijn eerste eigen geld krijg. We hebben  van de huisbegeleider in Utrecht met de verhuizing een budget meegekregen van 85,- voor deze maand  maar de helft is al op aan eten en pampers. Ik  heb voedselbank aangevraagd maar ik moet nog wachten op het gesprek. Daarom ben ik zo blij met het eten dat je bracht. Eten voor Lisa is nog het belangrijkste. Met brood pasta melk en eieren kan ik ook al  veel. 

Pokemon knuffel

Deze wens is vervuld

Wenser: Yvette

24 maart wordt mijn zoontje 8 en hij wil als cadeautje een Eevee pokemon knuffel omdat hij fan is van pokemon, kaarten spaart en de eevee zijn favoriete is. Online zijn ze superduur en 2dehands heb ik nog geen goedkope gevonden. Heeft iemand een eevee voor ons die we mogen hebben misschien?of een ander eevee of pokemon kleinigheidje wordt hij ook heel blij van

verjaardag zoon

Deze wens is vervuld

Wenser: Marion

Fijn dat ik ook een wens mag doen voor mijn zoon die 18 maart 11 wordt. Wij wonen in een opvang en ik kan zijn verjaardag niet vieren in dit. Hij heeft 2 vriendjes en wil daarmee een feestje ergens doen. Dat zou mijn wens zijn. Een verjaardag buiten de opvang voor mijn zoon.


High tea met moeder

Deze wens is vervuld

Wenser: Manria

Mag ik wat voor mijn mama wensen? Mijn moeder wordt 18 mei 70 en liefst zou ik haar verrassen met een kleine hightea bij de bovenste molen. daar is ze vroeger met pap naar de bruiloft naartoe geweest en alle jaren later ook maar zo'n kado kan ik nooit betalen.

Verjaardag dochter

Deze wens is vervuld

Wenser:Salwaa

24 maart wordt mijn dochter 9 jaar.  Wij houden een kleine feest thuis maar zij wil graag met haar BFF naar de bioscoop gaan.

Boodschappen

Deze wens is vervuld

Wenser: Bianca

Alles is duurder geworden dus we houden weinig over voor de dagelijkse boodschappen. We redden het net aan iedere keer en das prima maar soms zou ik ook wel eens wat extra lekkers willen koken voor ze, vlees, een extra stuk fruit willen meegeven of ja zeggen als ze nog een bord extra willen. Ik red het wel maar wat extra boodschappen zou wel heel erg welkom zijn. Gewoon 1x ja zeggen als ze iets willen. hun buikjes vol hebben.


Schoenen meisje 33

Deze wens is vervuld

Wenser : K. 

Heeft iemand mooie schoenen voor mijn dochter? ze heeft maat 33. Dat zou fijn zijn want de hare zijn bijna door.

huistelefoon

Deze wens is vervuld

Wenser: Petra

Mijn telefoon heeft het begeven. ik kan er wel nog mee bellen maar mensen kunnen mij niet meer bellen want dan valt ie uit. Zou iemand mij kunnen helpen?

Voetbaltenue 122/128

Deze wens is vervuld

Wenser: Bianca

Heeft iemand een voetbalpakje maat 122/128  over voor mijn zoontje. Hij heeft een groeispurt gehad en sport/cultuurfonds vergoed maar 1 set kleding per keer. 

 

zou iemand nog voetbalschoenen maat 34 over hebben waar ze niets mee doen ben ik daar ook blij mee. zijn schoenen passen net nog maar dat is over een paar weken ook afgelopen met dat groeien.


Jas meisje

Deze wens is vervuld

Wenser: Jennifer

Mijn dochters jas is kapot en bij Tamara hebben ze er ook geen meer die haar past. Ze is heel smal maar lang. Heeft iemand een meisjesjas maat 134/140 voor haar?

behang tienerkamer

Deze wens is vervuld

Wenser: Angelique

Van de week komt me dochter van 12 thuis van een vriendin en verteld me dat ze graag ook een mooie kamer wil, een ander bed en gordijnen net als haar vriendinnetje. Via gratis sites heb ik een mooi bed gevonden wat ik kan verven en leuke spulletjes heb ik ook al gevonden. Maar ik zou haar zo graag ook de muren mooi maken. er zit nu nog steeds het unicorn behang op van haar 8ste dus ik zou heel graag behang of verf voor haar kamertje wensen als het mag.

 

tent

Deze wens is vervuld

Wenser: Jeroen

Mijn wens zou een andere tent zijn nu we er 2 kinderen bij hebben die ondertussen onze kleine tent ontgroeid zijn. Via vakantieveilingen kopen we ieder jaar voor weinig geld  een week camping. Zo hebben we toch een beetje vakantie met de kinderen. Maar de laatste 3 jaar konden we niet meer gaan omdat de tent te klein is geworden voor ons gezin. Een nieuwe is te duur dus kunnen we niets meer in de vakantie. we zijn overal blij mee.


Kinderfeestje

Deze wens is vervuld

Wenser: D.

4 april word mijn zoontje 8 maar ik kan hem geen feestje geven dit jaar. De bewindvoerder houd komende maand mn kinderbijslag om de verhoogde rekeningen te betalen dus een verjaardagsfeestje voor Josh zit er niet in. 

Mobiele telefoon

Deze wens is vervuld

Wenser: Angeliek

 

Voor een nieuwe client die vorige week is binnengekomen in ons beschermde  moeder/kind huis zoeken we een mobiele telefoon zodat ze contact kan leggen met haar ouders en instanties. Het hoeft niet de nieuwste of de mooiste te zijn. gewoon dat ze bereikbaar is. Heeft iemand er 1 voor deze moeder?

Levensmiddelen

Deze wens is vervuld

Wenser: Anouk

4 maanden ben ik nu alleen met mijn 2 dochtertjes maar de eindjes aan elkaar knopen valt me heel zwaar. Ik heb ongeveer 65,00 per week en daar moet ik 2 verschillende soorten luiers, voeding en levensmiddelen van halen. Niet te doen maar ik kan door mijn nu nog slechte gezondheid nog geen werk zoeken hier. Ik kom vaak eten tekort en verkoop dan maar iets of sla zelf een dag over tot er iets verkocht is.

Levensmiddelen en vooral brood, melk en fruit voor de meisjes is echt heel hard nodig en zou ik heel blij mee zijn.


Koelkast

Deze wens is vervuld

Wenser: marian

Ik ben op zoek naar een koelkast, liefst met een vriesvakje. de mijne is al een paar weken kapot maar ik kan een nieuwe niet betalen.

Kamp zoon

Deze wens is vervuld

Wenser: Magda

In de meivakantie is er bij de scouting een kamp met alle kinderen van de groep van mijn zoon. Hij wil gaan maar het kost 60,- . Dat is bijna een week eten voor ons gezin dus ik moet nee zeggen maar hij is erg verdrietig omdat al zijn vriendjes gaan. Ik wens dat iemand ons helpt.

Verf slaapkamer zoon

Deze wens is vervuld

Wenser: Souad a.d.

Ik wens verf voor slaapkamer van mijn kind. die is niet mooi meer


Monkeytown

Deze wens is vervuld

Wenser: Michelle

Mijn zoontje wil graag naar monkeytown met zijn vriendje maar alles is er zo duur.

Draagdoek

deze wens is vervuld

Wenser: anoniem

Ik ben pas te vroeg bevallen en verblijf in het ziekenhuis in maastricht. ze zeggen dat een draagdoek goed helpt maar die zijn wel heel duur. heeft iemand er 1 die ik mag lenen?

Communiejurk

Deze wens is vervuld

Wenser: Wendy

over 2.5 maand doet mijn dochter haar 1e heilige communie en ik had alles geregeld. Een jurk, iemand die haar haar wilt doen,een klein feestje in de tuin en zelfs een taartje met haar foto. Vorige week passen we het jurkje wat we voor haar gekregen hebben van haar nichtje. Het was vorige zomer nog 2 maten te groot en nu past ze er niet meer in. Ik heb niet het geld om een nieuwe te kopen dus ik hoop dat iemand nog een mooi jurkje voor haar heeft. ze draagt maat 134/140.