Vervulde wensen 2023

Duo kinderwagen

Deze wens is in behandeling

Wenser: L.B

Mijn wens is een dubbele kinderwagen. Ik ben bijna uitgerekend van een jongetje.ik heb nog een kleine van 1.5 jaar en een zoontje van 6 jaar die ik elke dag naar school breng. Een dubbele kinderwagen is dus echt nodig maar die prijzen zijn niet normaal. Ik kan het zelf niet opbrengen dus hoop ik dat iemand er een heeft staan die ik mag gebruiken.

Deze wens is vervuld

neutraal woonkamertapijt

Wenser: Tina

Nu de energie duurder is geworden doe ik zuinig maar mijn huis is best koud. de vloer trekt koud op. mijn wens is een mooi woonkamertapijt. Dat is warmer aan de kinderen hun voeten en houd ze wat warmer als ze bij de tafel en tv spelen

Kinderfeestje

Deze wens is vervuld

Wenser: Maïva

5 april is Danilo jarig. Hij wordt dan 6 jaar en wil graag een kinderfeestje met zijn 2 vriendjes. Op school hoort hij over kinderfeestjes en ziet dat bij vriendjes  en wilt ook graag eentje als hij jarig is.

Mijn wens is daarom 2 of 3 kaartjes voor monkey town om daar een klein kinderfeestje te kunnen doen met ze.


gsm

Deze wens is vervuld

Wenser: R.

Mijn wens is een eigen mobieltje. Na de zomer ga ik naar de middelbare en zou ik van mama eigenlijk een telefoon mogen om haar te appen als ik er was enzo. en voor me vrienden want die hebben er ook een. Maar nu kan dat niet meer want we hebben veel geld. Het hoeft geen nieuwe te ziijn echt niet. 

 

Boodschappen

Deze wens is vervuld

Wenser: GL

We hebben de laatste tijd nogal veel tegeslagen gehad en ik zou erg geholpen zijn met boodschappen  om de maand aan elkaar te knoppen. Ik doe zo zuinig als ik kan maar er blijft de laatste 3 maanden altijd een week over aan het eind van mijn ons eten. 

Groente en Vlees

Deze wens is vervuld

Wenser: Dunja, hulpverlener Proteion

Een bejaarde client van me maakt een moeilijke tijd door. De grote K heeft haar te pakken en goed eten is belangrijk. Ze redden het met zijn 2 niet en mevrouw bezuinigd op haar eigen eten om andere dingen te kunnen betalen. we koken 2 x in de week ruimer en brengen hun een potje maar ze zou heel blij zijn met vers vlees en wat verse groenten om van te kunnen koken. Niet veel, genoeg voor 2.


Meisjesfiets 26"

Deze wens is vervuld

Wenser: Gina

Mijn dochter haar fiets is te klein. al even dus ze fietst nu iedere dag 10 min naar school en dan krijgt ze vaak last van haar knie. We hebben gekeken voor een 2dehands fiets maar zelfs die zijn te duur voor ons. Heeft iemand een fiets voor haar maatje 26 " dan zouden  zij en ik heel blij zijn daarmee. 

Schoolreis

Deze wens is vervuld

Wenser:Alisha

Ik doe een wens voor mijn dochter.

In juni is zij als het goed is klaar met school. Ze staat er goed voor. Alleen Duits is een lastige. Ze willen vanuit  met de laatstejaars een 2 daagse stedentrip naar London doen Maar we hebben niet het geld om alles te doen. Ik heb al een jurk en schoenen voor het gala gehaald dus nog 65,- voor London is voor ons veel te duur. Ik heb meer kinderen en 1 jarig in dezelfde maand. 

Draagdoek

deze wens is vervuld

Wenser: Max

Ik hoop dat iemand een draagdoek voor me heeft. wij hebben een premature geboren zoontje en die heeft er veel baat bij maar de rekbare doek die we hebben is niet lang geschikt meer. Ze hebben ons geadviseerd een geweven doek te kopen maar die zijn zelfs tweedehands nog best duur.Misschien heeft iemand er 1 die we mogen gebruiken?


Houtverf wit / creme

deze wens is vervuld

Wenser: Wendy

Na een scheiding een nieuw huis gekregen voor mij en de kids. Met veel moeite en veel spullen van 1 Klein Gebaar en de gratis groepen hebben we er een mooi plekje van gemaakt. Er is 1 doorn in m'n oog. Deurposten, kozijnen en plinten door het hele huis zijn Feloranje!!! en ik heb op zijn vroegst pas in juni weer het geld om ze aan te pakken. Heeft iemand 1 of 2 blikken creme houtverf zodat ik deze vreselijke dingen kan verven. daar zou me heel gelukkig maken. kan het niet meer aanzien.

Hoge badkamerkast

Deze wens is vervuld

Wenser: anoniem

Ik wens voor ons grote gezin (7 personen) een hoge badkamerkast, liefst met op zijn minst een deurtje maar eigenlijk zijn we met iedere kast kei blij. Nu staat er een bonte verzameling van oude kastjes die op instorten staan. Als er iemand 1 heeft hou ik me heel erg aanbevolen om de tornado (kids die gaan tegelijk gaan douchen tandenpoetsen en slapen) die mijn huis iedere avond teistert opgeruimd te houden

 

achternaam veranderen

Deze wens is vervuld

Wenser: G. (16)

 Ik heb een hele grote wens, de grootste. Ik wens dezelfde achternaam als de rest van ut gezin. Ik heb gewoom een moeder en een vader, een hele goeie de enige die ik heb vanaf 3. Ik heb 2 broertjes en een zusje en die heten allemaal hetzelfde. alleen ik niet. Ik heet als de man die me heeft gemaakt ook al is hij niet mijn vader. wil hij ook niet. Ik wil ook V.D heten net als de rest maar mijn naam veranderen dat is heel duur. mama en ik sparen maar dat gaat heel langzaam.

Tussenstand 15/3/23

Deze wens kost: 835,-            

Ik ben sprakeloos. Dankzij al jullie warme hartjes is G zijn grootste hartewens vervuld en kan hij de aanvraag gaan doen om zijn naam te laten veranderen. jullie zijn geweldig. Dank je wel.


Levensmiddelen

Deze wens is vervuld

Wenser: Danielle (18)

Lisa en ik hebben eindelijk een plekje voor onszelf gevonden. Klein maar van ons. Ik heb een baantje hier in limburg gevonden en mag zaterdag beginnen. Alles begint goed te gaan. Nu doorbijten tot de 5de wanneer ik mijn eerste eigen geld krijg. We hebben  van de huisbegeleider in Utrecht met de verhuizing een budget meegekregen van 85,- voor deze maand  maar de helft is al op aan eten en pampers. Ik  heb voedselbank aangevraagd maar ik moet nog wachten op het gesprek. Daarom ben ik zo blij met het eten dat je bracht. Eten voor Lisa is nog het belangrijkste. Met brood pasta melk en eieren kan ik ook al  veel. 

Pokemon knuffel

Deze wens is vervuld

Wenser: Yvette

24 maart wordt mijn zoontje 8 en hij wil als cadeautje een Eevee pokemon knuffel omdat hij fan is van pokemon, kaarten spaart en de eevee zijn favoriete is. Online zijn ze superduur en 2dehands heb ik nog geen goedkope gevonden. Heeft iemand een eevee voor ons die we mogen hebben misschien?of een ander eevee of pokemon kleinigheidje wordt hij ook heel blij van

verjaardag zoon

Deze wens is vervuld

Wenser: Marion

Fijn dat ik ook een wens mag doen voor mijn zoon die 18 maart 11 wordt. Wij wonen in een opvang en ik kan zijn verjaardag niet vieren in dit. Hij heeft 2 vriendjes en wil daarmee een feestje ergens doen. Dat zou mijn wens zijn. Een verjaardag buiten de opvang voor mijn zoon.


High tea met moeder

Deze wens is vervuld

Wenser: Manria

Mag ik wat voor mijn mama wensen? Mijn moeder wordt 18 mei 70 en liefst zou ik haar verrassen met een kleine hightea bij de bovenste molen. daar is ze vroeger met pap naar de bruiloft naartoe geweest en alle jaren later ook maar zo'n kado kan ik nooit betalen.

Verjaardag dochter

Deze wens is vervuld

Wenser:Salwaa

24 maart wordt mijn dochter 9 jaar.  Wij houden een kleine feest thuis maar zij wil graag met haar BFF naar de bioscoop gaan.

Boodschappen

Deze wens is vervuld

Wenser: Bianca

Alles is duurder geworden dus we houden weinig over voor de dagelijkse boodschappen. We redden het net aan iedere keer en das prima maar soms zou ik ook wel eens wat extra lekkers willen koken voor ze, vlees, een extra stuk fruit willen meegeven of ja zeggen als ze nog een bord extra willen. Ik red het wel maar wat extra boodschappen zou wel heel erg welkom zijn. Gewoon 1x ja zeggen als ze iets willen. hun buikjes vol hebben.


Schoenen meisje 33

Deze wens is vervuld

Wenser : K. 

Heeft iemand mooie schoenen voor mijn dochter? ze heeft maat 33. Dat zou fijn zijn want de hare zijn bijna door.

huistelefoon

Deze wens is vervuld

Wenser: Petra

Mijn telefoon heeft het begeven. ik kan er wel nog mee bellen maar mensen kunnen mij niet meer bellen want dan valt ie uit. Zou iemand mij kunnen helpen?

Voetbaltenue 122/128

Deze wens is vervuld

Wenser: Bianca

Heeft iemand een voetbalpakje maat 122/128  over voor mijn zoontje. Hij heeft een groeispurt gehad en sport/cultuurfonds vergoed maar 1 set kleding per keer. 

 

zou iemand nog voetbalschoenen maat 34 over hebben waar ze niets mee doen ben ik daar ook blij mee. zijn schoenen passen net nog maar dat is over een paar weken ook afgelopen met dat groeien.


Jas meisje

Deze wens is vervuld

Wenser: Jennifer

Mijn dochters jas is kapot en bij Tamara hebben ze er ook geen meer die haar past. Ze is heel smal maar lang. Heeft iemand een meisjesjas maat 134/140 voor haar?

behang tienerkamer

Deze wens is vervuld

Wenser: Angelique

Van de week komt me dochter van 12 thuis van een vriendin en verteld me dat ze graag ook een mooie kamer wil, een ander bed en gordijnen net als haar vriendinnetje. Via gratis sites heb ik een mooi bed gevonden wat ik kan verven en leuke spulletjes heb ik ook al gevonden. Maar ik zou haar zo graag ook de muren mooi maken. er zit nu nog steeds het unicorn behang op van haar 8ste dus ik zou heel graag behang of verf voor haar kamertje wensen als het mag.

 

tent

Deze wens is vervuld

Wenser: Jeroen

Mijn wens zou een andere tent zijn nu we er 2 kinderen bij hebben die ondertussen onze kleine tent ontgroeid zijn. Via vakantieveilingen kopen we ieder jaar voor weinig geld  een week camping. Zo hebben we toch een beetje vakantie met de kinderen. Maar de laatste 3 jaar konden we niet meer gaan omdat de tent te klein is geworden voor ons gezin. Een nieuwe is te duur dus kunnen we niets meer in de vakantie. we zijn overal blij mee.


Kinderfeestje

Deze wens is vervuld

Wenser: D.

4 april word mijn zoontje 8 maar ik kan hem geen feestje geven dit jaar. De bewindvoerder houd komende maand mn kinderbijslag om de verhoogde rekeningen te betalen dus een verjaardagsfeestje voor Josh zit er niet in. 

Mobiele telefoon

Deze wens is vervuld

Wenser: Angeliek

 

Voor een nieuwe client die vorige week is binnengekomen in ons beschermde  moeder/kind huis zoeken we een mobiele telefoon zodat ze contact kan leggen met haar ouders en instanties. Het hoeft niet de nieuwste of de mooiste te zijn. gewoon dat ze bereikbaar is. Heeft iemand er 1 voor deze moeder?

Levensmiddelen

Deze wens is vervuld

Wenser: Anouk

4 maanden ben ik nu alleen met mijn 2 dochtertjes maar de eindjes aan elkaar knopen valt me heel zwaar. Ik heb ongeveer 65,00 per week en daar moet ik 2 verschillende soorten luiers, voeding en levensmiddelen van halen. Niet te doen maar ik kan door mijn nu nog slechte gezondheid nog geen werk zoeken hier. Ik kom vaak eten tekort en verkoop dan maar iets of sla zelf een dag over tot er iets verkocht is.

Levensmiddelen en vooral brood, melk en fruit voor de meisjes is echt heel hard nodig en zou ik heel blij mee zijn.


Koelkast

Deze wens is vervuld

Wenser: marian

Ik ben op zoek naar een koelkast, liefst met een vriesvakje. de mijne is al een paar weken kapot maar ik kan een nieuwe niet betalen.

Kamp zoon

Deze wens is vervuld

Wenser: Magda

In de meivakantie is er bij de scouting een kamp met alle kinderen van de groep van mijn zoon. Hij wil gaan maar het kost 60,- . Dat is bijna een week eten voor ons gezin dus ik moet nee zeggen maar hij is erg verdrietig omdat al zijn vriendjes gaan. Ik wens dat iemand ons helpt.

Verf slaapkamer zoon

Deze wens is vervuld

Wenser: Souad a.d.

Ik wens verf voor slaapkamer van mijn kind. die is niet mooi meer


Monkeytown

Deze wens is vervuld

Wenser: Michelle

Mijn zoontje wil graag naar monkeytown met zijn vriendje maar alles is er zo duur.

Draagdoek

deze wens is vervuld

Wenser: anoniem

Ik ben pas te vroeg bevallen en verblijf in het ziekenhuis in maastricht. ze zeggen dat een draagdoek goed helpt maar die zijn wel heel duur. heeft iemand er 1 die ik mag lenen?

Communiejurk

Deze wens is vervuld

Wenser: Wendy

over 2.5 maand doet mijn dochter haar 1e heilige communie en ik had alles geregeld. Een jurk, iemand die haar haar wilt doen,een klein feestje in de tuin en zelfs een taartje met haar foto. Vorige week passen we het jurkje wat we voor haar gekregen hebben van haar nichtje. Het was vorige zomer nog 2 maten te groot en nu past ze er niet meer in. Ik heb niet het geld om een nieuwe te kopen dus ik hoop dat iemand nog een mooi jurkje voor haar heeft. ze draagt maat 134/140.