Vervulde wensen 2023 / 2

Op kamp naar de ardennen

deze wens is niet vervuld

Wenser: Jesse

Wens: mee op kamp naar de ardennen 8 dagen.

Normaal mag ik altijd wel mee op kamp van ons mam maar dit jaar gaan ze naar de ardennen en das een stuk duurder dan normaal. We zijn net verhuisd vanuit de opvang en er is nu geen geld voor.

Danskamp weekend

deze wens is vervuld

Wenser: Zoe

over anderhalve maand doet onze dansschool voor t eerst sinds covid weer weekendkamp en mijn wens is om mee te gaan met de anderen. Bijna iedereen kan gaan alleen Alya, denis en ik niet. Das wel rot maar mama kan het gewoon niet betalen


schoenen maat 33

deze wens is vervuld

Wenser: Bianca V

Ik wens een paar schoenen voor mijn kinderen. De tweeling heeft een flinke groeistuip gehad en zijn bijna overal uitgegroeid. Kleding heb ik al gevonden alleen schoenen nog niet en 1 oktober komt pas de kinderbijslag.

meisjesjas 140/146

deze wens is vervuld

Wenser: Rosa

Voor mijn dochtertje wens ik een mooie warme jas nu het kouder is. ze heeft maat 140/146 en is een echt meisje meisje dus alle kleuren zijn welkom. als iemand er een voor mij heeft zou ik heel blij mee zijn.

Jongensfiets 24 "

deze wens is vervuld

Wenser : Daisiy

Voor mijn zoon wens ik een fiets zodat hij weer zelf mee naar school kan fietsen. de zijne is veel te klein geworden, hierop kan hij niet meer fietsen en geld voor een nieuwe heb ik nu niet.


Dameskleding M/l

deze wens is vervuld

Wenser: Lina

Heeft iemand misschien een beetje nette dameskleding voor mij. ik heb nieuw werk gevonden en daar moet ik wat netjes kleden en die heb ik niet. kast vol sportieve kleding maar niks netjes. dus als iemand me kan helpen zou fijn zijn. Tamara had ook nog niets geschikts in mijn maat.

Treinkaartje Groningen

Deze Wens Is vervuld

Wenser: Lindsay

Sinds ik in deze situatie zit ben ik niet meer terug naar Groningen geweest. Daar heb ik het geld niet voor. Maar nu mijn moeder ernstig ziek is geworden zou ik graag een tijdje met mn zoontje naar haar gaan om voor haar te zorgen. zijn kaartje is het probleem ook niet. kinderen kosten maar 2,50 maar 2x een kaartje groningen (heen en weer ) is een rib uit mn lijf. geld wat ik niet heb.

Douchecabine

deze wens is vervuld

Wenser: Paul

Ik wens: een douche. In de hoop dat iemand zijn badkamer aan het verbouwen is en er 1 over heeft die er nog netjes uit ziet doe ik ook een wens. Geld voor een badkamerupgrade hebben we niet en dat zal door gezondheidssituaties ook niet snel veranderen maar een douchecabine zou hier echt wenselijk zijn. De oude is te schandalig voor woorden maar het geld om em te vervangen is er gewoon echt niet.


kamp

Deze Wens Is Vervuld

Mijn wens is om mee te mogen naar kindervakantiewerk kamp deze zomer. Pap had het beloofd vorig jaar maar dat gaat nu niet meer door. groetjes Marc

Tuinstel

Deze Wens Is Vervuld

Wenser: Magda

Wij hebben sinds 3 maanden een eigen huis met een kleine tuin. Nu het mooi weer is zit ik graag met de kinderen buiten op een deken te spelen maar wat ik heel graag wil is een tuintafel en stoelen om buiten te eten en thee te drinken.

Naar mc donalds

Deze Wens Is In Behandeling

Wenser: Anoniem

Mc donalds in de vakantie voor ons gezin... Daar hangt met 7 man meteen een heel groot prijskaartje aan dus dat kunnen we niet. Voor de kinderen zou dat een topverrassing zijn.

26/05/2023 is 1 menu gedoneerd

12/06  is 1 menu gedoneerd

18/06 is 1 menu gedoneerd


zwembad

Deze Wens Is Vervuld

Wenser: Bianca

Mijn wens is een ander bad voor mij en de kinderen. Ik wilde het op zettenen nu blijken eroveral gaatjes in te zitten. Geld voor een ander heb ik nu niet en het is bloedjesheet. Heeft iemand er misschien 1 voor ons wat ze niet meer nodig hebben?

Zomerkleding meisje maat 140

Deze Wens Is Vervuld

Wenser: Marian

nu het zo heet is blijkt dat bijna alles wat ik voor mijn dochter had klaargelegd voor de zomer te klein is. Heeft iemand misschien jurkjes of korte broekjes en shirts in maatje 140/146? daar zou ik heel blij mee zijn. de kinderbijslag komt pas 1 juli anders had ik haar wat kunnen kopen.

Supermarktbon

Deze Wens Is Vervuld

Wenser: LG

Ik zou graag een cadeaubon willen liefst van een supermarkt willen om eens goed wat vlees kaas enz te kunnen halen. Helaas is dit tegenwoordig niet meer te betalen.


ZWembadpas

Deze Wens Is Vervuld

Wenser: Sharina

Het is echt kei heet en iedereen gaat zwemmen maar wij hebben geen zwembad en geen geld om naar het zwembad te gaan. ik zou echt heel graag ook willen gaan. bijna de hele klas is al geweest.

Laminaat / vloer

Deze Wens Is Vervuld

Wenser: Lisa

Na een tijdje bij mijn ouders gewoond te hebben met de kinderen, hebben we te horen gekregen dat weeindelijk een eigen woning krijgen , wij zoeken dringend laminaat vloer er ligt overal beton en er is geen budget om een vloer aan te schaffen helaas .Het gaat zich om 38 m2 voor beneden en 45 voor boven . zou iemand ons kunnen helpen?

Lentejas S/M

Deze Wens Is Vervuld

Wenser D.

Wens: een leuk jasje maat m

Ik zou heel graag een leuk jasje willen voor de warmere zomeravonden. mijn zoontje en ik wandelen veel en dan is het soms wat frisjes. Ik draag een kleine m of ruime S. heeft iemand er misschien een voor me?  Er is de eerste tijd geen geld voor vrij helaas.


Een dag weg met de kinderen

Deze Wens Is Vervuld

Wenser: vk

Mijn wens is om tijdens de vakantie een dag weg te kunnen met de kinderen. waarheen zou ons echt niet uitmaken, alleen weggaan zou al een avontuur op zich zijn voor de kinderen. Ik had alles goed gepland en zelfs een beetje aan de kant kunnen zetten dit jaar om samen naar de familie in drenthe te kunnen gaan maar dat gaat niet door. In een vechtscheiding heeft de ex onze gezamelijke rekening leeggehaald met alles wat erop stond. Voor dat bij de rechtbank geregeld is zijn we tijden verder en is de vakantie voorbij en ik wilde zo graag even de rusdt opzoeken met ze. 

Een Toverland Kaartje

Deze Wens Is Vervuld

Dit keer willen we graag vanuit de vrijwilligers zelf een wens doen.

Deze zomer (en hopelijk nog vele hierna) willen we graag het begin van de vakantie vieren met de gezinnen van 1 Klein Gebaar. Dat zouden we het liefst doen door ze een dagje uit aan te bieden.

 

Een heerlijke onbezorgde dag met het gezin, genieten van het speelparadijs, de attracties en natuurlijk de tijd met elkaar. Voor de gezinnen die wij helpen zijn zulke dagen uit onbetaalbaar en toch betekenen ze zoveel in het leven van een kind. De verwondering en herinneringen zullen hun nog lang bijblijven.

 

Door de steun van een aantal hele lieve sponsors hebben we ondertussen genoeg kaartjes om al een heel groot deel van de gezinnen mee te nemen maar helaas nog niet allemaal. Om alle gezinnen een verzorgd dagje Toverland aan te bieden hebben we nog 65 Kaartjes nodig.

Onderwater oordopjes

Deze Wens Is Vervuld

Wenser: L VL

Mijn vrouw heeft eigenlijk oordopjes nodig voor in t zwembad , op maat gemaakt. Door haar oorproblemen kan ze niet onder water of stoeien met de kinderen in het water omdat als ze water in het oor krijgt heeft ze meteen oorproblemen. Alleen deze kostten gemiddeld 125,00 dat kunnen we niet betalen.


Legoblokjes

Deze Wens Is Vervuld

Wenser: Duria

Wens: lego blokjes om te bouwen voor mijn zoon. Hij houd heel veel van bouwen.

Zomerschoenen   meisje maat 33

Deze Wens Is Vervuld

Wenser: anoniem

Voor mijn dochter zoek ik een paar meisjesschoenen maat 33 voor de zomer. ze heeft een groeistuip gehad en ik kan bij de stichting en gratis groepen er geen vinden. de kinderbijslag komt pas over 10 dagen en dat is te lang weg omdat haar voeten pijn beginnen te doen dus als iemand er over heeft ben ik heel blij.

Wasmachine

Deze Wens Is Vervuld

Wenser: Jee

Wens: wasmachine

2 weken geleden ging mijn wasmachine kapot. nu was ik alles van mij en de kinderen op de hand maar das geen doen. Een nieuwe is niet te betalen en een tweedehands kan ik nu niet kopen. Wie zou me kunnen helpen of heeft er nog een staan die ik zou mogen hebben?


Voor deze wens is 02 juni 25 euro gedoneerd

Voor deze wens is 7 juni 35 euro gedoneerd