1 Klein Gebaar Wensenboom 2020

Ieder jaar sturen gezinsleden van de ingeschreven gezinnen kerstwensen in, kleine en soms voor hen grote wensen. Soms zijn het boodschappen voor kerst, anderen vragen om nieuwe kleding, een stofzuiger of een gsm. Maar er komen ieder jaar ook zoveel mooie of bijzondere wensen voorbij dat voor mij dit mijn favoriete tijd van het jaar is. Soms zie je pas hoe Groot jouw "kleine gebaar"is als je merkt hoe blij een ander van iets kan worden..Afgelopen jaar werden er meer dan 60 wensen vervuld door lieve mensen die wilden helpen. ^0 gezinnen wiens kerst jullie samen een stukje mooier maakten. 

Vanaf maandag 7 december zullen we ook dit jaar weer dagelijks hier en op facebook de kerstwensen plaatsen voor gezinnen die het financieel zwaar hebben. Wil je helpen? Kijk er eens doorheen, wellicht kun jij iemands kerst een stukje mooier maken.

 

Sta je ingeschreven bij Stichting 1 Klein Gebaar en wil je een kerstwens insturen, stuur dan even een mailtje naar info@1kleingebaar.nl o.v.v. Wensenboom of kerstwens.

kinderfietsje

Onze wens is een fiets voor ons zoontje van 4.5.

Zodat hij kan leren fietsen .

Ik denk een 14 of 16 inch ? 

Hij heeft alleen een driewieler maar is klaar voor de volgende stap .

 

 

Gr lisa

Smartphone

kerstdiner (deze wens is vervuld)

Mijn wens is voldoende eten om met kerst een ouderwets compleet kerstdiner te koken voor mijn kinderen en grootouders. 

 

groetjes sylvia

 

 


Wafelijzer

Ik wens een hartjes wafelijzer. mijn oma bakte vroeger altijd rond kerst en oud op nieuw hartjes wafels. en nu ze in het voorjaar overleden is merk ik dat ik dit soort dingen mis. het mag ook een tweedehands zijn. dat vind ik niet erg. Ik wil gewoon graag wafels bakken met kerst.

 

Petra

 

Warme Damesjas L

Hallo beste mensen,

Ik ben student en elke dag moet ik naar school gaan op de fiets en ver fietsen in deze koude maanden. Mijn wens is een mooie warme lange jas die kan mij beschermen tegen koud.

 

 

Ik hoop dat mijn wens zou waar worden met behulp van jullie.

 

Ontzettend bedankt, ik wens jullie allemaal fijne kerst. 

Groeten Houyam

Een skibroek en warme dikke handschoenen

Ik moet iedere week dagelijks langs de maas af rijden met de scooter het is zo koud daarom wens ik een skibroek maat 46/xxl en een paar goede handschoenen zodat ik het niet meer zo koud heb groetjes v. 

 

 


Hoekbank

Wij zouden graag een hoekbank willen zoals op de foto..ongeveer  voor 5 personen..de bank die we nu hebben is te klein voor ons allemaal..hoeft geen nieuwe  te zijn maar wel een hoekbank  waar we mee voorruit kunnen  de komende  jaren en waar we met zijn alle fatsoenlijk  op kunnen  zitten..en ja nog vraag voor kleur als dat mogelijk is?zwart,donker bruin of bordorood..daar zouden we heel blij mee zijn

Mvg fam w.

 

24" meisjes fiets

Mijn dochtertje heeft een andere fiets nodig. de hare is te klein en een nieuwe kopen lukt nu nog een tijdje niet. ik wens een fiets voor haar als iemand er een heeft.

 

Diana 

Stofzuiger

 

 

Onze stofzuiger is al zo oud, telkens tijdens het stofzuigen knakt de slang dubbel en loopt hij vast, ook de handvat is kapot. Ben telkens zo lang bezig met stofzuigen, en ik heb niet het budget voor een nieuwe stofzuiger. 

 

 

 

Groetjes, lindsay

 


Legoblokjes (deze wens is vervuld)

Legoblokjes om mee te bouwen.

 

J.D.

 

KERSTDINER (DEZE WENS IS VERVULD )

Sinterklaas slaat er met 4 kinderen hard in bij ons. voor kerst is t dan op. Gourmetten of een echt kerstdiner is mijn wens als t mag.

 

groetjes Daniela

 

Ontbijtbar of kleine eettafel met stoelen. (deze wens is vervuld)

Ik zoek al heel lang een kleine lichte tafel met stoelen of een ontbijtbarretje. heeft iemand nog iets  staan wat ik mag hebben?


Jarig op kerstavond.. (deze wens is vervuld)

Hallo,

Ik zou graag een kerstwens willen doorgeven. 

 

Ik zou graag een keertje op mijn verjaardag 24 December met mijn kinderen en man willen gourmetten. 

Een gourmetstel hebben we alleen zou het fijn zijn als we een boodschappenbon bijvoorbeeld zouden kunnen krijgen om vlees en salades enz. Te kunnen halen.

 

Alvast heel erg bedankt 

 

Groetjes 

 

Roosje

 

Een verjaardagstaart (deze wens is vervuld)

Ik wens een leuke verjaardag taart voor me zoontje wat 4 wordt 20 december.

En leuke dingen om de verjaardag corona proef te doen aan de voordeur. Zodat me zoontje toch nog een leuke verjaardag heeft.

 

 

Gr bianca 

GSM (deze wens is vervuld)

Tijdens de zomer viel mn gsm. Nu is ie stuk. ik moet zelf sparen van mn ouders maar ik kan niet werken als ik geen werk vind. dus ik wens een baantje of een gsm. ik ben 14 jaar oud.

 

*naam is weggelaten ivm privacy vh kind*


Stofzuiger (deze wens is vervuld)

 

Vorige week ging de stofzuiger kapot. geld voor een nieuwe is er nu niet. 

 

Mw.vd Velden 

Wii ( met deze wens zijn we bezig)

Hallo lieve stichting kleingebaar

Ik heb mss wel 1 grote wens voor mijn zoontje d. Hij wenst voor een wii.

Heel fijne kerstdagen

Xxxx m.

Kerstboom en zwart zilver versiering

Ik zou graag een kerstboom willen met zilderen en zwarte versiering.

Anja.