Dit jaar  werken we voor het eerst samen met Jill Simon en haar vrijwilligers van The beauty bank. Samen zamelen we verzorgingsproducten en beautyartikelen in om hiermee beautypakketten te maken voor hen die het financieel niet redden. Denk aan shampoo, zeep en tandpasta maar ook troetelproducten zoals make-up, parfum en creme's. Het initiatief The Beauty Bank ondersteund met beauty en verzorgingspakketten mensen die het financieel niet redden en het nodig hebben dat we hen als mens zien. En erkennen dat ze hulp nodig hebben.

 

Uiterlijke verzorging is belangrijk, voor iedereen

In mijn dagelijkse leven kom ik overal mensen tegen die hulp nodig hebben, ieder op hun eigen manier.
Sommige worden al opgevangen door instanties en hulporganisaties, maar redden het desondanks net niet.
Het is belangrijk in deze tijd en maatschappij hoe we overkomen, eruit zien en zelfs ruiken, persoonlijke hygiëne is gewoon belangrijk. Maar wat als je geen mogelijkheden hebt om je dagelijks op te frissen, je te wassen met heerlijke douchegel en shampoo of zelfs even te tutten voor de spiegel?

Het initiatief The Beauty Bank ondersteund met beauty en verzorgingspakketten mensen die het financieel niet redden en het nodig hebben dat we hen als mens zien. En erkennen dat ze hulp nodig hebben.

Wil je helpen, dat kan op drie manieren
* Lever verzorgingsproducten en beautyartikelen in bij 1 van de inzameladressen van the beauty bank.
*Word inzamelpunt en zet een beautybox neer op jouw school, bedrijf of vereniging
*Start een inzamelactie voor the beauty bank en probeer samen zoveel mogelijk producten in te zamelen.
( voor meer informatie neem even contact met ons op, misschien kunnen we samen wel een leuke actie opzetten of jullie ondersteunen met promotiemateriaal en folders.)