Sponsors en donateurs 2018

2018 was een mooi jaar voor onze kleine stichting.
Het was het jaar waarin wij van Stichting 1 klein gebaar eindelijk een hal vonden om vanuit te helpen. Het jaar dat we dus onze kledingafdeling en moeder-kindruimte opbouwden maar ook het jaar waarin we gingen "samenwonen" met de heren van Stichting Moon Bikes & Coffee. Geweldige leuke mensen trouwens. Door jullie bijdragen en lieve giften mochten we maar liefst 76 gezinnen het hele jaar door helpen met kleding, jassen en schoenen. Samen hielpen we 36 mama's aan babyspullen, een babypakket of een babyuitzet. Het jaar van zomer- en verjaardagspakketten. Dankzij jullie warme hart bezorgden we bij maar liefst 138 kinderen een sinterklaaspakket dit jaar. Het is het jaar waarin we samenwerken met de dames van Chance to Change en The Beauty Bank. Maar ook het jaar dat we samen zoveel mensen een mooie kerst konden bezorgen met de kerstwensen aan de wensenboom, kerst en beauty pakketten. Lieve mensen, sponsors, vrijwilligers en gezinnen van 1 Klein Gebaar. Bedankt voor een prachtig jaar.

 

Soms heb je van die momenten dan ben je sprakeloos door de lieve gebaren die mensen maken. Dat geld zeker voor deze prachtige gift voor de gezinnen van Stichting 1 klein gebaar. Dankzij de lieve mensen van Herbalife- Venray mogen wij ieder gezinslid met volwassen kledingmaat een ontzettend mooi herbalife cadeau schenken voor de feestdagen. Iedereen krijgt een op maat uitgezochte set herbalife sport kleding, shirts, hemden vesten en nog veel meer. Heel erg bedankt voor dit enorme geschenk en jullie warme hart.

Wensenboom 2018

Deze kerst werden er alweer onzettend veel mensen blij gemaakt met kleine en grote wensen die varieerde van gourmetten met de familie en kerstkleding voor een tienerzoon tot een playstation en nog veel meer. Mensen kwamen spontaan langs met cadeautjes of eten voor deze mensen of brachten een kerstverrasing zelfs helemaal naar anderen thuis. Veel mensen willen dan anoniem blijven in hun giften en dat respecteren we natuurlijk. Ontzettend bedankt iedereen voor jullie warme hart voor de mensen van groot venlo. Dank voor jullie prachtige giften en kerstwensen. Zonder jullie zou deze hele wensenboom niet bestaan.


Albert Heijn Maagdenberg hield een speelgoedinzameling voor het goede doel en daarvan mochten we twee enorme karren vol speelgoed voor de gezinnen van 1 Klein Gebaar ophalen. Het speelgoed werd de laatste maand gedoneerd door het winkelende publiek en de mensen in de omgeving. Ontzettend bedankt voor jullie hulp en supergift.

Sponsors 2018

Trefcentrum Geeft

Tijdens de stemrondes van trefcenter geeft kon er gestemd worden op jouw favoriete lokale doel.  In de stemdagen is er massaal gestemd.1500 stemmen werden er maar liefst uitgebracht op de favoriete doelen. Vanmorgen was de uitreiking van Trefcenter Venlo en dankzij al jullie stemmen zijn we derde geworden. Dat houd in dat we een prachtig geldbedrag hebben gewonnen voor Stichting 1 klein gebaar. Iedereen heel erg bedankt voor jullie steun,stem en warme hart.

Mafcentrum Kidz & Armoede

Ieder jaar zamelen de lieve mensen van Mafcentrum Kidzz en Armoede net als ons nieuw en tweedehands speelgoed in.
Zij helpen hiermee ieder jaar een groot aantal gezinnen van Peel en Maas die het financieel zwaar hebben aan leuke cadeautjes voor sinterklaas.
Het speelgoed wat overblijft mochten wij nu voor het derde jaar op rij ophalen voor de kinderen van Groot Venlo die wij daarmee weer een plezier kunnen doen.

Vrijdag middag werden we dan ook vriendelijk opgevangen door de lieve Annemiek in het Mafcentrum Maasbree in Maasbree en voorgegaan naar een wederom goed gevulde zaal met speelgoed dat we onder het genot van een muziekje door de huisdj samen hebben ingepakt en naar blerick hebben gebracht.
Zo mooi om te zien hoe ook in hun omgeving vrijwilligers, vrienden, buren en ondernemers samenkomen om op te komen voor een hele kwetsbare groep kinderen. Kinderen wiens jeugd ook gevuld hoort te zijn met leuke herinneringen aan de Sinterklaastijd.
Net zoals ook wij die hadden.
Alle vrijwilligers van mafcentrum kids en armoede, sponsors en iedereen die zo lief geholpen heeft ontzettend bedankt voor jullie gulle warme hart. Natasja, annemiek en vrijwilligers kids en armoede bedankt voor weer een hele fijne samenwerking.

Etos

Dankzij de etos konden wij ieder kindje wat de voorleesmiddagen bezocht en ieder kindje wat een pakket kreeg een leuk en spannend sinterklaasboek geven. Ook de jute zakken voor cadeaus en strooigoed werden dit jaar door de etos geschonken.

Van Delft Pepernotenfabriek Venlo

Zoks festival

Albert Heijn Roermond

Tijdens de samenwerkings maand met Stichting Babyspullen mochten we dankzij de AH in Roermond een mooie voorraad babyspullen inzamelen.

Zilvermeertje Blerick

Bewonersgroep het zilvermeertje is een actieve bewonersgroep in het vastenavondkamp Blerick. Waar ze kunnen helpen ze met kleine bijdragen voor de kinderen. Voor de zomerpakketten waren dat de bellenblazen en voor sinterklaas brachten ze een twaintig kilo peprnoten langs. Ontzettend lief, dank je wel voor jullie hulp.

Monkey Town

Dankzij de lieve mensen van Monkey Town Venlo mogen we deze zomer alle 1 Klein Gebaar kinderen van 1 tot 10 jaar een compleet verzorgd dagje uit schenken. Een hele dag spelen naar hartelust en dan ook nog verwend worden met drinken, een ijsje en een lekker frietje. Ontzettend bedankt voor dit geweldige cadeau , hiermee gaan we deze kinderen een enorm plezier doen. ♡♡

Speeltuin Os Blie Riek

Ôs Blie Riëk doneert maar liefst 250 entreekaartjes.
Een van de eerste dagjes uit die we in onze zomerpakketten mogen weggeven kregen we vanmorgen van de beheerder van Speeltuin 'Os Blie Riëk' . Het bestuur van de Blerickse speeltuin vind dat ook deze kinderen moeten kunnen genieten van de zomervakantie net als ieder ander kind. Daarom kregen we maar liefst 250 entreekaartjes om te verdelen onder de kinderen die deze zomertassen krijgen. Lieve Wil, Moon, Arie, en Sandra ontzettend bedankt voor jullie gulle gift en warme hart.

Tijssen handelsonderneming

De lente komt eraan, tijd voor veel mensen om het huis weer eens op te ruimen en de muren een nieuw kleurtje te geven.

Helaas is verf behoorlijk aan de prijzige kant en kunnen veel van de gezinnen die wij ondersteunen het niet betalen om regelmatig het huis bij te houden en veel van de huizen of slaapkamers zagen er dan ook grauw uit. Dankzij de lieve mensen van Tijssen Handelsonderneming bv. kregen alle gezinnen de afgelopen weken een aantal emmers verf om het hele huis weer opnieuw in de verf te zetten, zodat ook hun huizen en kamertjes er weer lentefris bij staan.

Lidl Nederland

Van Lidl Nederland kregen we voor ieder kind een vrolijke zomerse rugzak om alle leuke cadeautjes van de zomerpakketten in te doen in te doen.