Kleding

Één van de belangrijkste vormen van ondersteuning die we proberen te bieden is om te helpen met kleding, schoenen en werkkleding voor baby, kind en volwassenen. Niet dat andere projecten minder belangrijk zijn, samen zorgen ze voor een verlichting in zwaardere financiële tijden. Maar hoe vaak zie je dat kinderen maar ook volwassenen sociaal worden buitengesloten bij sociale activiteiten, school, hobby's maar ook met solliciteren en op de werkvloer. Simpelweg omdat hun kleding schoon, maar oud en versleten zijn? Of juist te kleine of te grote kleding dragen. Het antwoord is TE VAAK.

 

Dat zou niet mogen voorkomen. Vooral omdat we ze zelf kunnen helpen, gewoon door af en toe je kledingkast op te ruimen en het te schenken aan iemand die het goed kan gebruiken.

 

Daarom zamelen we het hele jaar door kleding in, in alle maten en voor alle gelegenheden. Om zo voor iedere situatie de juiste kleding te kunnen aanbieden. Zou je dus nog kleding overhebben die je graag met een ander wilt delen, zijn wij er altijd heel blij mee voor de mensen die we helpen.

 

De afgelopen maanden is er hard gewerkt op een kledingafdeling op te zetten, zodat gezinnen zelf regelmatig kleding kunnen komen uitzoeken. De kleding wisselt 2 keer per jaar van seizoen, namelijk herfst/winterkleding en lente/zomerkleding.

 

Wat zamelen we zoal aan kleding in:

Alle maten kleding voor kinderen en volwassenen

Schoenen

Handtassen

Bhs

Jassen

Mutsen hoeden en petten

Galakleding

Carnavalskleding

 

Kleding kan 4 dagen in de week worden afgegeven van 10.00 tot 14.00 uur.

Wil je ook kleding schenken, stuur dan een bericht via de pagina of een whatsapp naar 0633658263.