Kerstmis 2023

Kerstmis staat alweer bijna voor de deur, mijn favoriete tijd van het jaar. Samen gezellig de boom optuigen, cadeautjes en lekker gezellige dagen dineren met familie en vrienden. Overal gezellige lichtjes en mensen zijn in die dagen weer gewoon ouderwets lief en gezellig tegen elkaar. Maar voor veel van de mensen die we helpen zijn zulke dagen heel anders ingevuld. Simpelweg omdat zij niet de financiële middelen hebben voor cadeaus of een heerlijk uitgebreid kerstdiner met de familie.

 

Daarom bedenken onze vrijwilligers ieder jaar een aantal leuke initiatieven om de gezinnen van Stichting 1 Klein Gebaar een mooie, warme kerst te kunnen geven. Help je mee?

Hoe kun je helpen?

Doneer levensmiddelen, verzorgingsproducten of kerstpakketten

Voor onze kerstpakketten zamelen we houdbare levensmiddelen, beauty- en verzorgingsproducten in maar ook kleine cadeautjes en lekkernijen. Zuivel, vruchtensap e.d. voor het kerstontbijt zijn ook altijd meer dan welkom.

Doneer een kerstpakket

Doneer een kerstpakket en geef hiermee een ander gezin een mooie kerst en een leuke attentie voor kerst.

Wil je graag een kerstpakket doneren kan dat door een mooi kerstpakket samen te stellen en af te geven, een kerstpakket wat je hebt gekregen maar niet gebruikt aan ons doneren of door een bijdrage over te maken op NL57ABNA0511290608 o.v.v. Kerstpakket.

Kerstwensen boom

In de wensboom plaatsen we kerstwensen van gezinnen of senioren die hulp van ons ontvangen in de hoop ze te kunnen matchen aan een sponsor. Zo maak je met jouw spullen of donatie een ander die het financieel zwaar heeft ontzettend blij. Een klein gebaar van de 1 brengt soms een ontzettend groot plezier bij een ander. Nadat we de afgelopen jaren samen al heel veel wensen mochten vervullen hopen we dit jaar weer een heleboel mensen te verrassen met hun wens.


Kom in actie voor de gezinnen van Stichting 1 Klein Gebaar

Zet samen met je klas, school, club, vereniging of bedrijf een leuke kerstinzamelingsactie op en steun hiermee de gezinnen van Stichting 1 Klein Gebaar. Zamel levensmiddelen, beauty en verzorgingsproducten, cadeautjes of lekkernijen in en bezorg de gezinnen die het financieel zwaar hebben een mooie, warme kerst.