Decemberwensen

Vervul een decemberwens en bezorg een kindje waar het thuis financieel zwaar is een mooi Sinterklaasfeest

Sinterklaas. Het grootste kinderfeest van Nederland. Samen toeleven tot dat ene moment. Mooie kleurplaten en tekeningen in de schoen. Pietenpret met sinterklaas en zijn pietjes. en natuurlijk op pakjesavond dat ene cadeau waar je al maanden van droomde. Heel normaal toch?

 

Helaas is dit niet voor ieder kindje zo vanzelfsprekend. 1 op de 10 kinderen in Nederland groeit op in armoede. Niet wetend waar hun volgende maaltijd, de nieuwe kleren of schoenen vandaan moeten komen. En veel van die kinderen zijn nu al bang dat de goed heiligman misschien wel hun huisje voorbij rijd. Gewoon omdat er niet zoveel centjes zijn...

 

Dat kunnen en laten we niet gebeuren. Het hele jaar door zamelen we mooi speelgoed en cadeaus in om hun een mooi sinterklaasfeest te kunnen bezorgen. Daarnaast mogen de kinderen 1 eigen sinterklaaswens indienen. Deze delen we met jullie in de hoop dat iemand ons hiermee kan helpen. Zoveel kinderen en zoveel pakjes.... Daar heeft zelfs de sint hulp bij nodig.

Helpen jullie mee? 

1 Klein Gebaar Sinterklaasverlanglijst

Laatst bijgewerkt: 28-11-2023 02:38


Het is nog 1 week voor Sinterklaas en dat betekend dat het tijd is om in te pakken, heel heel veel mooie cadeaus inpakken voor pakjes avond. Hieronder vind je de allerlaatste Sinterklaaswensen.

 

Wil je nog helpen met sinterklaas, het sinterklaasfeest of 1 van de sinterklaaswensen kan dat nog tot vrijdagmiddag 16,30 uur.  Dan hebben we nog tijd genoeg om het in te pakken voor het grote sinterklaasfeest.


Wens zoe (5)

makeup tafeltje

wens Finn (7)

2 voetbalgoaltjes

Wens danilo (4)

KindercameraWens A (14)

naar de bioscoop met vriendin

Deze Wens Is Vervuld

mooie pop

Wens C. (5)

Purse pets draagtasWens youssra (3)

Activiteiten tafel

wens Teem (12)

Toetsenbord en scherm voor  pc

wens Liam

Speelgoed vliegtuigWens Fenna

20 inch meidenfietsje

wens Sofie (7)

10 ritten kaart monkey town

Wens Dominic (10)

TabletWens Tess (10)

Smartphone

Wens Lina (6)

kindertablet

Wens zusjes Bisaan (6) en Rafaan (4)

kindertafeltje met stoeltjes of klein bureautjeWens B (10)

gelblaster

Wens Noah en Luca

thuisshirts VVV Venlo