Help jij ons met helpen?

Voor 1 Klein Gebaar is de steun van lieve mensen en ondernemers enorm belangrijk.

Samen kunnen we er voor zorgen dat geen van de kinderen in Groot Venlo hoeft rond te lopen in kapotte kleding of schoenen, vergeten word op hun verjaardag of andere feestdagen. Terugkijkend op de afgelopen jaren hebben we samen al veel voor elkaar mogen krijgen en heel veel gezinnen mogen helpen. We zijn dan ook trots op de projecten en activiteiten die we sinds de oprichting hebben gerealiseerd. En hopelijk mogen we nog jaren gezinnen helpen, maar dat kunnen we niet alleen.

 

Daarom vragen we van tijd tot tijd hulp van de mensen om ons heen.

 

We werken met een team van vrijwilligers en ervaringsdeskundigen volledig op non-profit basis en zijn dan ook afhankelijk van de donaties en goedheid van particulieren en bedrijven die ons initiatief ondersteunen om de continuïteit van 1 Klein Gebaar te kunnen waarborgen. We hebben de financiële en materiële steun van de mensen en bedrijven in de regio dan ook hard nodig.

 

Mensen die kleding, speelgoed, of andere spullen willen doneren kunnen van maandag tot donderdag tussen 10.00 en 14.00 terecht bij onze vrijwilligers in 1 van de 1 Klein Gebaar hulplocaties. Vakanties en feestdagen uitgezonderd.

 

Wil je helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Doneer kleding, schoenen e.d.

Voor onze kledingafdeling zamelen we alle maten kleding in van kindermaat 74 tot volwassen maat XXXL.

Schoenen, jassen, sportkleding, handtasjes en dergerlijke zijn ook altijd welkom. Speciaal voor de kinderen die sporten is er een sportkast waar we kleding, schoenen en attributen bewaren voor voetbal, judo, scouting en nog veel meer.

Doneer babyspullen

Van alle babyspullen die we inzamelen maken we een leuk babypakket, kraampakket, een babypakket of soms zelfs een complete babyuitzet om mee te helpen.

Afhankelijk natuurlijk van wat er nog nodig is bij een gezin. In zo'n pakket zit (mits voorradig) alles wat wat een baby de eerste tijd nodig heeft aan kleertjes, speelgoed, beddengoed en dergelijke om te zorgen dat een moeder zich de eerste tijd daarover in ieder geval geen zorgen meer hoeft te maken.

 

De dames van Tender & Care zorgen voor een pakketje met verzorgingsproducten, luiers, speentje enz zodat het kleintje een mooie start krijgt met de spullen die hij of zij nodig heeft.


Doneer jouw tijd, dienst of inzet

Het meest waardevolle wat je iemand kan geven is je tijd... Wil jij je diensten kunsten of creatieve talenteninzetten voor Stichting 1 Klein Gebaar zijn we daar altijd enorm blij mee.

 

Wil jij helpen als vrijwilliger in de 1 Klein Gebaar hal, aan de slag bij de activiteitenteam of producten inzamelen met de dames van Tender & Care stuur dan even een mail naar twestheim@1kleingebaar.nl .

Doneer verzorgingsproducten

Het hele jaar door zamelen we voor ons project Tender & Care  verzorgings- en beautyproducten in om hiermee gezinnen hun financiële situatie iets te verlichten. Deze producten zijn vaak een grote aanslag op het huishoudbudget  en zo houden ze iets meer ruimte over om van te leven. 


  • Giften in de vorm van producten, overgebleven actiematerialen, restpartijen kleding e.d. zijn wij altijd heel erg blij mee. We maken geregeld cadeaupakketten voor de gezinnen die we helpen en zelfs met overgebleven actiematerialen zijn we dan ook heel erg blij.
  • Start een actie met jouw school, bedrijf of vereniging. Probeer samen zoveel mogelijk kleding, speelgoed, verjaardagsspullen of verzorgingsproducten in te zamelen.
  • Maak een (kleine) bijdrage over op NL 57 ABNA 0511290608 en vermeld daarbij welk project u graag zou willen ondersteunen.