Help jij ons met helpen?

Voor 1 Klein Gebaar is de steun van lieve mensen en ondernemers enorm belangrijk. Samen kunnen we er voor zorgen dat geen van de kinderen in Groot Venlo hoeft rond te lopen in kapotte kleding of schoenen, vergeten word op hun verjaardag of andere feestdagen. Terugkijkend op de afgelopen jaren hebben we samen al veel voor elkaar mogen krijgen en heel veel gezinnen mogen helpen. We zijn dan ook trots op de projecten en activiteiten die we sinds de oprichting hebben gerealiseerd. En hopelijk mogen we nog jaren gezinnen helpen, maar dat kunnen we niet alleen. Daarom vragen we van tijd tot tijd hulp van de mensen om ons heen.

We werken volledig op non-profit basis en zijn dan ook afhankelijk van de donaties en goedheid van particulieren en bedrijven die ons initiatief ondersteunen. We hebben de financiële en materiële steun van de mensen en bedrijven in de regio dan ook hard nodig.

 

Je kunt ons op verschillende manieren ondersteunen. 

  • Doneer jouw tweedehands kleding, overgebleven babyspullen of speelgoed
  • Giften in de vorm van producten, overgebleven actiematerialen, restpartijen kleding e.d. zijn wij altijd heel erg blij mee voor de gezinnen die we helpen.
  • Start een actie met jouw school, bedrijf of vereniging.
  • Maak een (kleine) bijdrage over op NL 57 ABNA 0511290608 en vermeld daarbij welk project u graag zou willen ondersteunen.