Wensenboom

Vanaf 11 december staat er bij Stichting 1 Klein Gebaar weer een wensenboom. In deze boom hangen moeders (en soms gezinsleden) van de 1 Klein Gebaar gezinnen kleine en (voor hun vaak) grote wensen. Is er een wens bij waarvan je denkt, hiermee kan ik of mijn bedrijf helpen? Wil jij 1 van de wensen vervullen, neem dan even contact met ons op via twestheim@1kleingebaar.nl o.v.v. Wensenboom en welke wens. Samen kunnen we weer een heleboel mensen een plezier doen en hopelijk weer heel veel wensen samen vervullen.

 

De wensen in de boom worden door onze medewerksters online geplaatst om zo hopelijk iemand te vinden die deze wens wil vervullen.

De actuele wensenlijst voor 2018 vind je hieronder. Dankzij een heleboel lieve mensen zijn er de afgelopen dagen al een heel aantal wensen vervuld.  Dank jullie wel.

 

De wensen worden online alleen met de op de wens vermeldde naam geplaatst. Wegens privacy van de gezinnen zijn verder gegevens alleen bij de vrijwilligers en het bestuur bekend.

Sponsors en wensen worden via Stichting 1 Klein Gebaar gematched.

Wensenlijst 2018

Stofzuiger

ik zou zo graag een nieuwe stofzuiger willen doe het nu al weken met een bezem maar kan zeggen dat dat geen succes is met 3 kinderen en huisdieren mijn boven verdieping heb ik tapijt dus het is echt geen overbodige luxe een stofzuiger te kunnen gebruiken.

Wenser: Mw wauters

Laptop

Aan huis gekluisterd door mijn gezondheid. en na alle boeken in de kast van voor tot achter te hebben gekezen zou ik graag meer willen deelnemen. Chatten met bekenden en facebooken of spelletjes doen. iets anders dan stilzitten en door het raam kijken. Ik zou blij zijn met een tweedehands laptop. Om de tijd te verdrijven. Mijn gsm is al oud en daar kan ik niet veel mee, een computer hebben we niet.

Wenser: Mw. Martens

Game room

Ik wens een coole kamer, met spulletjes om te gamen, mn muziek te maken en mn vlogs te maken voor school en youtube.

Superhelden zijn ook tof. die marvel dan, geen kiddies

Wenser: Marius


Verjaardagstaart

Mijn kerstwens is een verjaardag voor mijn zoontje. Hij is over vijf dagen jarig en ik wil hem zo graag een echte verjaardag geven met een Mickey mouse taart. Daar heeft hij het al over sinds dat hij het Mickey Mouse Clubhuis heeft ontdekt. Hij is een stoere jongen die van auto's mickey mouse enzo houd. Ik ben met alles blij.

Wenser: Diana

Wensupdate: * Deel van het kinderfeestje kan door de materialen van 1 Klein Gebaar worden vervuld. We lenen moeder een themakist (met spelmaterialen en verkleedkleding) naar keuze en een verjaardagskist uit met daarin een popcornmachine, suikerspinpan en poffertjesapparaat en toebehoren. Zo kunnen ze met vriendjes een leuke verjaardag vieren.

Wat kun jij nog doen:

We zoeken voor deze wens nog iemand die een mooie mickeymouse taart of autotaart voor em wil maken, het plaatje is natuurlijk maar een voorbeeld.

Smartphone

(wens is vervuld)

Mijn kerstwens is een eigen smartphone. soms lijkt het alsof ik de enige ben die er geen heeft. ik kan nooit meedoen met de appgroepjes waarin ze in de pauzes en na school samen hangen.

Wenser: Martijn

Verse ingredienten

(Wens is vervuld)

I love to cook, nee echt waar, ik ben er gek op. maar verse ingredienten zijn best duur als je je geld drie keer moet omdraaien. Ik wens een mand verse ingredienten om een kersdiner mee te maken. Ik wens een hele dag zwoegen in de keuken met familie en kinderen om allemaal liflapjes te maken die in vijf minuten op zijn, maar uren kosten om te maken. net als vroeger thuis.

Wenser: mw. Dorsers


Nieuwe vloer

Mijn kerstwens is een nieuwe vloer. de oude is zeil en op veel plekken kapot. Dat is met mijn dochtertje en hondje niet handig.

Wenser: W.

Kerstkleren zoon

Mijn kerstwens is een set mooie kleren voor mijn zoon. Met alle groeispurten is normale kleren al een crime om bijgehouden te krijgen. Ik zou em graag wat moois geven om aan te doen met kerst als we naar de familie gaan. Hij heeft maat 164-168, maat 38/39 in de schoenen.

Wenser: mw. leeuwen

Damesfiets

Voor een moeder van 4 kinderen zijn we met spoed op zoek naar een fiets sinds de hare na jarenlang flink te zijn gebruikt nu helemaal kapot is. Geld voor een nieuwe is er helaas niet.

Wenser: Mw. Peeters


Uit eten

(deze wens is vervuld)

Uiteten bij een wok met man en beste vrienden terwijl oma oppast is mijn kerstwens. een avondje uit met "grote mensen" hahaha

Wenser: Marjolein

Klusser die helpt

(met deze wens is iemand bezig)

Ik zoek iemand die op patroon kan behangen en het plafond kan witten. En dit voor mij wil doen. Behang is er, plak is er en teks is er om het plafon weer wit te maken  ook, mis alleen de mankracht omdat ik zelf beperkt ben in wat ik kan.

Wenser: Thea

Boodschappen

(Deze wens is vervuld)

We hebben wat pech gehad dit jaar.echt kerst vieren zit er niet in, de wekelijkse boodschappen doen lukt nog net iedere week. En dan zijn we heel voorzichtig met waar we kopen. We hebben geen duur kersteten nodig met kerst, maar gewoon eten deze maand tot mijn eerste loon weer komt is wel welkom om iets ruimer te zitten in de ruimte wat we kunnen eten en niet steeds nee te zeggen tegen mijn zoontjes.

Wenser: S. vd Vondel


Strijkijzer & strijkplank

(wens is vervuld)

Mijn kerstwens is een strijkplank met strijkijzer.

Wenser: Daisy

Gamecomputer

(wens is vervuld)

Ik zou graag een gamecomputer willen zodat mijn vrienden ook  thuis kunnen afspreken. we spelen altijd bij hun omdat ik geen xbox of playstation heb .  het hoeft geen nieuwe te zijn.een oude is ook goed.

Wenser: Raphael

Kerstmarkt

De kerstmarkt in maastricht en duitsland zijn zo mooi. sfeervol. ik wens eens s'avonds over zo'n markt te gaan met alle lichtjes. misschien met een vriendin zou leuk zijn.

wenser: Mw Claessens


Stofzuiger

(wens is vervuld)

Onze stofzuiger is vorige week stuk gegaan. Sinds dinsdag veeg ik dus met een swiffer alles bij elkaar en dweil erna. Maar met drie kinderen en een hond is het dweilen met de kraan open. Mijn wens is een nieuwe stofzuiger.

Wenser: Petra Vestjens

Kapperbezoek

Prijs

Mijn kerstwens is een kapper die mijn haar verft en knipt voor kerst.

Wenser: Daemen

Laptop/chromebook voor school

(wens is vervuld)

Voor school moet k een chromebook hebben.  Eerst huurden we er een, maar das te duur geworde.

Wenser: Daniel


Kerstontbijt Gezin

(wens is vervuld)

Een mooi kerstontbijt met ons allen is wat ik zou wensen. we zijn met 6 kinderen, 2 tieners en 2 volwassenen. 4 als je mijn ouders mee telt. dat is altijd te duur om een echt kerstontbijt mee te doen. dus dan ontbijten we gewoon, maar dan een sneetje extra of dik belegd.

Wenser: Annemarie

2 Daags kamp

Ik speel al een tijdje met het idee om voor  de zomervakantie een kamp te organiseren waar de kinderen die niet op vakantie kunnen door financiele redenen. We hebben al wat materialen verzameld maar wat we echt nog nodig hebben in een blokhut of kampplaats waar we voor een weekend gebruik van mogen maken. Dat is mijn kerstwens, een kamp organiseren.

Wenser: Pascal (Vrijwilliger)

Boodschappen voor kerst

(wens is vervuld)

Om met de kinderen met de kerst te willen gourmetten vraag ik een cadeaukaart van een supermarkt

als iemand me hiermee kan helpen zou ik blij zijn.

Wenser: Mevr. Munten


Voetbaltenue Nike

(wens is vervuld)

Een bordeauxrood passend voetbal tenue met schoenen is wat ik zo graag zou willen hebben, maar zulke tenue's zijn zo duur. 

Wenser: Rachelle

Stootzak en bokshandschoen

(Wens is vervuld)

ik heb een zak en handschoenen nodig. omdat ik snel boos word.en zo rustig word.maar ik heb er zelf geen.

Wenser: Dennis

Dagboek van een Muts

Als ik ook boeken mag wensen wens ik boeken van dagboek van een muts. ik heb nummer 1 zelf. heeft iemand er een liggen die weg mag?

Wenser: Sanne


Cowboylaarzen mt 41

Al jaren zoek ik een paar nieuwe cowboylaarzen maat 41 met rits, op andere kan ik helaas niet lopen door mijn beperking. Mijn kerstwens zijn nieuwe laarzen

Wenser: mw vd P.

Disney kerstboom

Ik wens allemaal plastic disneyballen voor in mijn kerstboom. ik zou graag een hele disneyboom opzetten dit jaar.

Wenser: Natalie

Klein zitbad

(Wens is vervuld)

ik heb ook een wens voor in de wensboom. Of het haalbaar is weet ik niet. Een zitbad voor in de douche. Zodat mijn zoontje van een jaar daar in kan rond dobberen met mij en later in kan zitten spelen. De foto is een voorbeeld. Mag ook een 2de hands zijn natuurlijk.

Wenser: V.