Zomerpakketten 2019

Nog een paar maanden en de zomervakantie begint.

Zes weken vrij van school, lekker op vakantie of samen naar leuke uitjes.

Maar dat geldt niet voor alle kinderen, voor een deel van de kinderen in Groot Venlo is de vakantie helemaal niet zo leuk. Terwijl iedereen uitkijkt naar de zomervakantie, zien zij er als een berg tegenop. Er is geen geld voor uitstapjes of vakantie bij de gezinnen die wij helpen. Klasgenoten en vriendjes gaan op vakantie of lekker naar pretparken, speeltuin en uitstapjes doen terwijl deze kinderen achterblijven. Simpelweg omdat er thuis het geld niet is voor dat soort dingen...

Dat moet niet kunnen, en daarom proberen we ook dit jaar daar iets aan te doen.

 

Met hulp van lieve mensen en sponsors om ons heen doen we ons best om een leuk Zomerpakket bij elkaar te krijgen voor de kinderen zodat ook zij straks op die eerste schooldag kunnen vertellen over de leuke zomer die ze hebben gehad.

 

Een rugzak vol leuke cadeautjes om van de zomervakantie thuis een mooie tijd te maken vol zomerpret.

Dankzij de lieve dames van Kiwanis Fides venlo gaan we met de kinderen een dag naar toverland.

Daarnaast krijgen de kinderen een aantal bonnen voor uitstapjes zoals de bioscoop, zwembad en de lokale speeltuin.

 

Dit jaar is het ook weer mogelijk om een Zomerpakket te doneren aan een gezin dat onder de armoedegrens leeft. Schenk een zomerpakket en help daarmee in ieder geval 1 kind de zomer door. 

 

Voor meer informatie stuur even een bericht via contact.

Hoe kun jij helpen

Om de gezinnen van 1 Klein Gebaar te helpen vragen we van tijd tot tijd hulp aan de mensen om ons heen. Samen krijgen we veel meer voor elkaar dan alleen.

We zijn blij met alle bijdragen om deze zomer ook voor hen een mooie zomer te laten worden.

Wat zou jij kunnen doen?

  • Doneer een zomerpakket
  • Doneer kaartjes van dagjes uit, bioscoopbonnen, tickets van uitjes enz die je niet gebruikt. wij verdelen deze over de gezinnen in de zomerpakketten
  • Kleine cadeautjes, kleur en knutselpakketjes, waterspeelgoed of andere leuke kleinigheidjes zijn ook altijd welkom

Eigenlijk zijn we met alle bijdragen blij om  ze deze verlichting tijdens te zomer te kunnen aanbieden dus denk je op een andere manier te kunnen helpen, neem gerust even contact met ons op.

Doneer een zomerpakket

Je kunt dit jaar ook weer een zomerpakket doneren aan een kind wat onder de armoedegrens leeft. Doneer een zomerpakket en help hiermee 1 kind de zomervakantie door.

De kosten hiervan zijn 20,- per kind en kunnen worden overgemaakt op NL57 ABNA 0511290608 t.n.v Stichting 1 Klein Gebaar o.v.v. Zomerpakket