Doneeractie zomer 2018

De zomervakantie komt eraan, 6 weken vrij van school. Voor de meeste kinderen betekend dat op vakantie of lekker samen uitstapjes doen en naar een pretpark. Maar dat geldt niet voor alle kinderen, 1 op de 9 kinderen kijken enorm op tegen de vakantie. Omdat terwijl hun vriendjes en klasgenoten weggaan en plezier hebben, zij thuis achterblijven. Simpelweg omdat daar geen geld voor is.

 

Daarom zijn we voor 103 kinderen een zomerpakket aan het maken.

Een rugzak vol leuke cadeautjes om van de zomervakantie thuis een mooie tijd te maken vol zomerpret. We hebben de afgelopen maand met diverse pretparken, ondernemers en sponsors gesproken en zij zijn allen bereid ons een flinke korting te geven of in sommige gevallen zelfs gratis kaartjes.

Graag zouden we ieder gezin deze zomervakantie naast de zomertas ook een uitstapje aanbieden, een dag samen weg van alle zorgen en gewoon genieten van een leuke dag als gezin. Maar daarvoor hebben we jullie hulp nodig.

 

Hoe kun je helpen:

1. Doneer een klein bedrag via onze doneeractie.

2.We zijn altijd op zoek naar leuke presentjes voor in de zomertassen.

3. Doe een bijdrage t.a.v. zomer op NL57ABNA0511290608 t.n.v. Stichting 1 Klein Gebaar.

4. Om zoveel mogelijk van de gezinnen een dagje uit te gunnen zamelen we overgebleven entreekaartjes, bioscoopbonnen, iris & vvv bonnen in, heb je dus nog kaartjes of waardebonnen liggen die je niet gaat gebruiken zouden we er enorm blij mee zijn voor de gezinnen die we ondersteunen.

 

1 Klein Gebaar Zomerpakket

Dit jaar is het voor het eerst ook mogelijk om een Zomerpakket te doneren aan een gezin dat onder de armoedegrens leeft. Schenk een Klein Gebaar Zomerpakket en help daarmee in ieder geval 1 kind de zomer door.  De kostten hiervoor zijn 12,50 per zomertas.

 

Voor meer informatie stuur even een bericht via contact.