Archief

Zoks Kidsmiddag

Afgelopen zaterdag waren we op de Zoks kindermiddag in blerick en hebben een heerlijke middag gehad met de kinderen. Er waren ontzettend leuke acts, springkussens voor groot en klein. Een bezoekje van chielke, tattoo's, snoepgoed en chips, en zelfs een motorrit met de jongens van Moon bikes en Coffee. Kortom alles wat nodig was om er een gezellige dag van te maken. Dankzij de hulp van twee hele lieve dames, konden de kids en zelfs ik nog zomers gesminckt worden.

Iedereen ontzettend bedankt voor deze prachtige dag

Zomertassen

143 vakantietassen zijn ondertussen bezorgd bij de ingeschreven kinderen,met uitzondering van een aantal kids en logeerhuizen welke een andere vakantieplanning of ouderschapsregeling hebben. Deze zullen deze week nog bezorgd worden. Nogmaals iedereen ontzettend bedankt voor jullie warme hart en bijdrage aan het bezorgen van een heerlijke zomer voor zoveel kinderen.

Pasen 2018

Onze paasdagen waren weer ontzettend leuk en gevuld vol Paaspret door de hele stad. Eerst gingen we op bezoek bij de kinderen van Basisschool de regenboog en de Schans waar we de school op de kop zetten met de paashaas. Vervolgens waren we te gast bij Chielke op de vrijdagmarkt waar we van Winkelhart Blerick en Winkelcentrum De Wieën Blerick Chocolade eitjes mochten uitdelen aan de bezoekers van de markt. Daarna huppelden we door heel blerick op huisbezoek bij gezinnen en senioren waar we dankzij de lieve mensen van Rolluiken- en zonweringsbedrijf Michiel Betzel B.V. paaseieren uitdeelden. Dat was ontzettend leuk. Tweede paasdag gingen we eieren zoeken in speeltuin Ôs Blie riek met de kinderen waarna natuurlijk uitgebreid gespeeld werd in de weer tiptop opgeknapte speeltuin. Iedereen enorm bedankt voor de gastvrijheid, de mogelijkheid om zoveel Paasplezier bij zoveel mensen te brengen en bedankt weer voor jullie warme hart voor de kinderen van Groot Venlo.

Motorpieten

Voor Sinterklaas werden de 1 Klein Gebaar kinderen verrast door de komst van deze enorme groep motorpieten. Zo ontzettend lief en indrukkend zicht toen ze met brullende motoren de kloosterstraat op kwamen rijden naar Cafe Ons midde waar de pieten voor onze kindjes en ouders alles op en top hadden verzorgd, tot cadeautjes toe.

Een geweldige dag met een geweldige groep mensen.Aftrap levensmiddeleninzameling Halloween

Om voor de kerst de gezinnen toch een leuk kerstpakket te kunnen geven starten we ieder jaar op halloween onze levensmiddeleninzameling voor de kerstpakket. Geheel in vriendelijke heksenstijl.

Het was een ontzettend leuke middag voor het Multi Functioneel Centrum Expeditie met vele grappige momenten wanneer de kinderen van de scholen onze heksen ontdekten. We haalden ook nog een leuke bijdrage op voor in de pakketten.van Venlo veur Venlo mini kinderfestival

30 en 31 juli hielden we het van Venlo veur Venlo kinderfestival. Het werden twee ontzettend gezellige dagen waar we weer een heleboel lieve, leuke en interessante mensen hebben leren kennen.


Buurt Rommelmarkt Annakamp

In juni organiseerden we onze eerste eigen buurt rommelmarkt in het Annakamp in blerick. Het werd een leuke gezellige dag en dankzij de opbrengsten konden we weer een aantal gezinnen helpen de maand door te komen met een noodvoedselpakket.