Achief

Motorpieten

Voor Sinterklaas werden de 1 Klein Gebaar kinderen verrast door de komst van deze enorme groep motorpieten. Zo ontzettend lief en indrukkend zicht toen ze met brullende motoren de kloosterstraat op kwamen rijden naar Cafe Ons midde waar de pieten voor onze kindjes en ouders alles op en top hadden verzorgd, tot cadeautjes toe.

Een geweldige dag met een geweldige groep mensen.Aftrap levensmiddeleninzameling Halloween

Om voor de kerst de gezinnen toch een leuk kerstpakket te kunnen geven starten we ieder jaar op halloween onze levensmiddeleninzameling voor de kerstpakket. Geheel in vriendelijke heksenstijl.

Het was een ontzettend leuke middag voor het Multi Functioneel Centrum Expeditie met vele grappige momenten wanneer de kinderen van de scholen onze heksen ontdekten. We haalden ook nog een leuke bijdrage op voor in de pakketten.van Venlo veur Venlo mini kinderfestival

30 en 31 juli hielden we het van Venlo veur Venlo kinderfestival. Het werden twee ontzettend gezellige dagen waar we weer een heleboel lieve, leuke en interessante mensen hebben leren kennen.


Buurt Rommelmarkt Annakamp

In juni organiseerden we onze eerste eigen buurt rommelmarkt in het Annakamp in blerick. Het werd een leuke gezellige dag en dankzij de opbrengsten konden we weer een aantal gezinnen helpen de maand door te komen met een noodvoedselpakket.