Sponsors 2018


Dankzij de lieve mensen van Monkey Town Venlo mogen we deze zomer alle 1 Klein Gebaar kinderen van 1 tot 10 jaar een compleet verzorgd dagje uit schenken. Een hele dag spelen naar hartelust en dan ook nog verwend worden met drinken, een ijsje en een lekker frietje. Ontzettend bedankt voor dit geweldige cadeau , hiermee gaan we deze kinderen een enorm plezier doen. ♡♡


Ôs Blie Riëk doneert maar liefst 250 entreekaartjes.

Een van de eerste dagjes uit die we in onze zomerpakketten mogen weggeven kregen we vanmorgen van de beheerder van Speeltuin 'Os Blie Riëk' . Het bestuur van de Blerickse speeltuin vind dat ook deze kinderen moeten kunnen genieten van de zomervakantie net als ieder ander kind. Daarom kregen we maar liefst 250 entreekaartjes om te verdelen onder de kinderen die deze zomertassen krijgen. Lieve Wil, Moon, Arie, en Sandra ontzettend bedankt voor jullie gulle gift en warme hart.

foto van Stichting 1 klein gebaar.

Dankzij Rolluiken- en zonweringsbedrijf Michiel Betzel B.V. kunnen de vrijwilligers van Stichting 1 Klein Gebaar dit jaar alle gezinnen die ingeschreven staan verblijden met verse paaseieren.

De lokale ondernemer zag de oproep om paas snoepgoed voorbij komen en regelde meteen de enorme hoeveelheid eieren. We proberen ieder jaar om met de kinderfeesten zoals Pasen carnaval en sinterklaas zoveel mogelijk kinderen die in armoede leven een plezier te doen, er voor te zorgen dat ook zij op deze speciale dagen mee kunnen doen met de pret en verwondering.


De lente komt eraan, tijd voor veel mensen om het huis weer eens op te ruimen en de muren een nieuw kleurtje te geven.

Helaas is verf behoorlijk aan de prijzige kant en kunnen veel van de gezinnen die wij ondersteunen het niet betalen om regelmatig het huis bij te houden en veel van de huizen of slaapkamers zagen er dan ook grauw uit. Dankzij de lieve mensen van Tijssen Handelsonderneming bv. kregen alle gezinnen de afgelopen weken een aantal emmers verf om het hele huis weer opnieuw in de verf te zetten, zodat ook hun huizen en kamertjes er weer lentefris bij staan.


Akarton is de afgelopen jaren een grote steun geweest wanneer er dozen nodig zijn voor verjaardagspakketten, sinterklaas of kerst. Een ondernemer met een ontzettend warm hart die helpt waar nodig.

Van Lidl Nederland kregen we voor ieder kind een vrolijke zomerse rugzak om alle leuke cadeautjes in te doen.Sommige ondernemers hebben een gouden hartje ♡. Van Delft De Pepernotenfabriek schenkt de kinderen van 1 Klein Gebaar dit jaar de lekkerste pepernoten om van te genieten. Ontzettend bedankt voor jullie gift, daar gaan ze enorm blij mee zijn.
Tante Stien

Dankzij deze geweldige dames en winkel die ons geregeld hun opgeruimde kleding schenken krijgen we het hele jaar door genoeg kinderkleding binnen om ten aller tijden te kunnen helpen. Toppers zijn het.

 

http://www.tantestien.nl/


Goofy kids only

Dank je wel voor de ontzettend leuke bijdrage aan de kerstpakketten.

http://www.goofykidsonly.nl/onze-merken


Etos Blerick

Dankzij de lieve mensen van Etos Blerick kregen we van alles aan leuke en lekkere dingen voor de gezinnen het afgelopen jaar. Van sint, koningsdag en carnaval tot verzorgingsspullen en parfum. Ontzettend bedankt voor jullie warme hart.

www.etos.nl


SierenSo Blerick

Van SierenSo kregen een aantal keileuke cadeautje voor in de meiden hun verjaardagspakketten, heel erg bedankt.

https://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/sierenso/

 


Van Gansewinkel

Ondernemers met een warm hart. bedankt voor de verse broodjes, eieren, melk en nog meer voor in de kerstpakketten. ontzettend lief.

https://www.vangansewinkel.nl/


Winkelhart Blerick

Het bestuur van Winkelhart Blerick stelden ons dit jaar voor beide dagen een kerstkraam ter beschikking voor de Kerstmarkt. Dank jullie voor de hulp.AKarton BV

Wist je dat er achter de schermen heel wat dozen gebruikt worden? Voor ieder babypakket, verjaardagspakket Sinterklaas en Kerstpakket is wel een doos of doosje nodig. Maar wat als ze opraken? De afgelopen twee jaren hebben we ons daar geen zorgen om hoeven maken omdat Mike Noldus en de lieve mensen van AKarton BV iedere keer weer klaarstaan in dat geval. Vorig jaar hielpen ze ons door 150 dozen te schenken voor de Sinterklaasactie en dit jaar hielpen hun dozen ons ook weer de kerstdagen door. Heel erg bedankt voor de hulp iedere keer.

http://www.karton.nl/nl/


Smilde Homemade

De lieve mensen van Smilde home made baking stuurden ons koekjesmixen en cupcakematerialen voor de kinderen. Zo ontzettend leuk (en lekker natuurlijk). Dank jullie zeer.

https://www.smildebakery.nl/merken/homemade/


Lidl Blerick

Van Lidl mochten we ieder kind na de intocht van Sinterklaas een kleurig rugzakje met wortelen en mandarijntjes schenken. dank je wel.

www.lidl.nl


Voedselbank Peel en maas, mafcentrum Kidz en armoede

Nadat de vrijwilligers van het mafcentrum, kidz en armoede speelgoed hebben ingezameld, sorteerd, gepuzzeld en compleet hebben gemaakt voor alle kinderen van de voedselbank Peel en Maas een super sinterklaas te bezorgen, bleef er nog ontzettend veel speelgoed over wat wij weer mochten ophalen om hier in Groot Venlo kinderen en mensen blij mee te maken.

Een geweldig lieve groep mensen met een ontzettend groot hart.

http://www.voedselbank-peelenmaas.nl/

http://www.mafcentrum.nl/over/kidzz-en-armoede