Het afgelopen jaar hebben wij ons hulpgebied al uitgebreid tot Roermond en omstreken maar we zijn nu op een punt gekomen dat het niet praktisch meer is om zoveel mensen vanuit Roermond die hulp nodig hebben niet te kunnen helpen omdat zij niet de mogelijkheid hebben om naar onze 1 Klein Gebaar hal in Venlo te komen voor kleding, speelgoed, babyspullen of andere hulpvragen.

 

Met de verhuizing van 1 van onze bestuurders naar leeuwen geeft ons dat de mogelijkheid om een drijvende kracht in Roermond te plaatsen en met een nieuw team en het team uit Venlo te starten met de voorbereidingen van het opzetten van een 1 Klein Gebaar hulplocatie in Roermond. Hopelijk kunnen we dan snel de gezinnen in die omgeving dezelfde hulp bieden als dat we nu in groot Venlo kunnen bieden. Maar dat kunnen we niet alleen, hierbij hebben we jullie hulp, bijdragen en donaties dringend nodig.

Werkruimte / hal gezocht

Momenteel hebben we in Roermond alleen een grotere opslagmogelijkheid aan huis  van waaruit we helpen. Om de gezinnen in deze omgeving dezelfde hulp te kunnen bieden als dat we vanuit Venlo bieden zijn we op zoek naar een werkruimte, winkelruimte, bedrijfshal of andere leegstaande ruimte waar we een complete 1 Klein Gebaar hulplocatie kunnen opzetten met een tweedehands kleding afdeling, een babyafdeling, een speelgoedafdeling en een ruimte voor Tender & care. Momenteel hebben we daarvoor in Venlo zo'n 400 m2 hal in gebruik, dat is dan ook de ruimte die we in Roermond of omgeving ook ongeveer nodig zullen hebben. Wie kan ons helpen met tips, ideeën of natuurlijk een ruimte die ze ter beschikking willen stellen?

Sponsors gezocht

Voor 1 Klein Gebaar is de steun van lieve mensen en ondernemers enorm belangrijk. Samen kunnen we er voor zorgen dat geen van de kinderen in Limburg hoeft rond te lopen in kapotte kleding of schoenen, vergeten word op hun verjaardag of andere feestdagen. Terugkijkend op de afgelopen jaren hebben we samen al veel voor elkaar mogen krijgen en heel veel gezinnen mogen helpen. We zijn dan ook trots op de projecten en activiteiten die we sinds de oprichting hebben gerealiseerd. En hopelijk mogen we nog jaren gezinnen helpen, maar dat kunnen we niet alleen. Daarom vragen we van tijd tot tijd hulp van de mensen om ons heen.

We werken volledig op non-profit basis en zijn dan ook afhankelijk van de donaties en goedheid van particulieren en bedrijven die ons initiatief ondersteunen.

 

We hebben de financiële en materiële steun van de mensen en bedrijven in de regio dan ook hard nodig om alle nieuwe cliënten die binnenkomen te kunnen helpen.  Op dit moment helpen we deze mensen vanuit Venlo en dat is niet ideaal.

Help ons zodat wij ook in Roermond kunnen helpen.

Verbindingen gezocht

Stichting 1 Klein Gebaar werkt het liefst samen met organisaties, instanties, hulpverleners en mensen die net als ons opkomen voor de gezinnen en kinderen die in armoede of kwetsbare situaties opgroeien en leven. We geloven dat wanneer we allemaal samen de handen ineenslaan om de rangen te sluiten er niemand meer tussen wal en schip hoeft te vallen wat het hulp betreft. Met de juiste contacten, verbindingen en verwijzingen kunnen we samen er voor zorgen dat mensen die hulp nodig hebben dat van de juiste plek ontvangen.

 

We staan open voor informatieve kennismakingsgesprekken met hulpverleners, ondernemers en organisaties omgeving Roermond om te kijken wat we voor elkaar en de mensen die we helpen kunnen betekenen.

 

Wil je een afspraak inplannen stuur dan even een bericht of bel naar 06 - 33658263.