Ieder kind verdient een verjaardag

Er zijn in groot Venlo ontzettend veel kinderen waarvan de verjaardag niet of nauwelijks gevierd wordt. Vaak gewoon omdat er thuis geen geld is voor cadeautjes, versieringen of taart. Om van een kinderfeestje nog maar niet te spreken. Daarom hebben we hiervoor de verjaardagspakketten in het leven geroepen. Omdat ieder kind een feestje verdient voor z'n verjaardag.

In een verjaardagspakket zit (afhankelijk van de voorraad)onder andere: 

 

*uitnodigingen voor het feestje

*cadeautjes voor de jarige

*uitdeelzakjes snoep

*versieringen, ballonnen enz

*limonadesiroop

*chips

*taart of cakemix met decoraties

kortom, alles om er een leuk feestje van te maken samen.

 

Daarnaast hebben we een aantal themakisten die gezinnen van 1 Klein Gebaar kunnen lenen voor een kinderfeestje.

Ze kunnen bijvoorbeeld kiezen voor een ridders en prinsessenfeestje, een piratenfeestje of voor de allerkleinsten een elfjeskist. Ook kunnen ze gebruik maken van de poppenkast en spelkisten.

Daarnaast hebben we een kleine feestkist met een popcornapparaatje, een klein suikerspin apparaat en een poffertjespan. Op die manier kan iedere moeder met beperkte middelen toch een leuk kinderfeestje geven.


Wat zamelen we in voor de kinderverjaardagen

Allereerst natuurlijk speelgoed of andere leuke cadeaus, voor kinderen van 1 tot 14 (niet kapot).

Daarnaast zijn we blij met alles wat je maar kan gebruiken voor een kinderverjaardag. Versieringen, uitnodigingen, taart en cakemixen, ballonnen maar ook limonadesiroop uitdeelcadeautjes en chips zijn altijd heel erg welkom voor de verjaardagspakketten.