KinderActiviteitenteam

80% hulp 20% pret

Mijn grootmoeder zei altijd een gezond hart lacht en dat is ook precies wat we proberen te doen met het activiteitenteam. Samen regelen zij het hele jaar door alles wat te maken heeft met verjaardagen, kinderactiviteiten en feestdagen. Deze mensen zijn geheel gericht op het bezorgen van een goede dosis kinderpret.

 

Ons activiteitenteam zorgt voor de nodige feestelijkheid en pret op alle kinderfeestjes en kinderactiviteiten die we organiseren of aan deelnemen. Naast het spelen en knutselen of het begeleiden van de spelletjes op speldagen zijn zij ook verantwoordelijk voor alle o zo belangrijke kinderfeestdagen. Ze zorgen voor de prinsessen en piraten, de ridders en andere typetjes. Met de paasdagen zorgen zij voor de paasbezoekjes bij gezinnen, verenigingen en peuterspeelzalen. En tijdens de decembermaanden zijn ze druk met  alle pietenactiviteiten, disco's en bezoekjes aan kinderen, scholen en verenigingen.  Alles voor de glimlach van een kind.


Kinderfeestjes

Omdat ieder kind recht heeft op een leuk feestje op zijn of haar verjaardag zijn onze dames en heren ook inzetbaar voor themafeestjes als bijvoorbeeld piraat elf, heks zigeuner, clown, prinses of 1 van de andere typetjes.

kinderactiviteiten

Mascotte begeleiding


Heksen Halloween

Paaspret

Tijdens de paasdagen huppelen onze paashazen door de wijken. Traditiegetrouw verstoppen ze eieren en lekkernijen. Ze bezoeken scholen, verenigingen en gezinnen thuis en brengen paaspret tot en met.

Sinterklaasfeest