Voor kinderen die in armoede opgroeien is de sinterklaastijd extra spannend.
"Mama, denk je dat Sinterklaas dit jaar mij ook een cadeautje zal brengen?".
Daarom starten we ook dit jaar weer met onze grote inzamelingsactie "Wij gaan voor Sinterklaas" waar we de lieve mensen en ondernemers in onze omgeving vragen een sinterklaascadeautje (of meerdere) te schenken aan een ander kindje.
Kinderen uit gezinnen die niet of nauwelijks Sinterklaas kunnen vieren.
Samen met vrienden, bekenden, ondernemers en andere initiatieven maken we ons sterk om genoeg speelgoed, strooigoed en andere cadeautjes in te zamelen om alle kinderen die bij ons ingeschreven staan een mooi sinterklaaspakket te kunnen geven.
Sinterklaas is 1 van onze oudste tradities, vol van vreugde en plezier. Liedjes zingen voor het haardvuur en een traditie vol pietenpret en daarbij hoort natuurlijk ook een verrassing van Sinterklaas voor pakjesavond.
Om dit te kunnen bereiken hebben we jullie hulp nodig.
Help jij ook mee?
 

Wij gaan voor Sinterklaas

Doneer strooigoed

Doneer strooigoed, pepernoten, chocoladeletters of andere Sinterklaaslekkernijen die onze 1 Klein Gebaar pietjes kunnen verdelen tijdens de huisbezoekjes aan de gezinnen die we helpen.

Schenk speelgoed

 
 
Om zoveel mogelijk kinderen van de verborgen armoede een sinterklaas verrassingspakket te kunnen maken zijn we op zoek naar:
* Speelgoed voor kinderen van 2 tot 12 jaar (nieuw of z.g.a.n.)
* Kleur, teken en knutselspullen
* Gezelschapspelletjes
* Strooigoed en chocoladeletters
*jute zakken
*inpakpapier en linten

Doe een bijdrage

In de laatste week voor het inpakken gaan onze pietjes op "Shopping Spree" waar ze van de gelden die we voor Sinterklaas inzamelen de laatste cadeaus kopen voor de leeftijdscategorieën waar geen of te weinig voor is binnen gekomen.

 

Wil jij ook helpen d.m.v een financiële bijdrage, maak dan een bedrag naar keuze over op NL57ABNA0511290608 o.v.v. Sinterklaas 2019.

 

We kunnen jullie hulp, cadeaus en bijdragen goed gebruiken om alle kinderen een leuke sinterklaastijd te bezorgen.