Foto verslag paasdagen 2019

Ook dit jaar huppelde onze paashaas weer door Groot Venlo om vele kinderen te bezoeken. Naast de huisbezoekjes bij de 1 Klein Gebaar gezinnen en senioren waren we ook dit jaar weer op bezoek bij verschillende andere organisaties en logeerhuizen.

Dit jaar was dat o.a. driestroomhuis de staatsie en Jeugdbeweging St. Hubertus waar we even een bezoekje van de paashaas brachten, en natuurlijk wat lekkers voor de kinderen. Wat was het weer leuk om door de lokalen en tuinen te huppelen en zoveel paaspret te brengen.  We mochten meegymen en spelen in de speeltuin. eieren verstoppen en oefenen met eitjes verstoppen met de wat grotere kinderen, dansten met de smurfen van JHB en oefenden de paashaashuppel met de kinderen van de blerickse weekmarkt. Zoals altijd bezochten we met de overige paaseieren de seniorencomplexen in Blerick. Dankzij de lieve mensen van Rolluiken en zonweringsbedrijf Michiel betzel en Tebben Kaas konden we alle kinderen en senioren verwennen met vrolijk gekleurde verse paaseieren.

Het fotoverslag vind je hieronder.

Wil je jouw basisschool of peuterspeelzaal opgeven voor een bezoekje in 2020 geef je dan even op via het contactformulier.

 

Op bezoek bij Jeugdbeweging St. Hubertus

Op bezoek bij de seniorencomplexen Blerick

Uitgifte paasattenties 1 Klein Gebaar

Donatie bloemen van het Wildveld

Dankzij de leerlingen van Het Wildveld in Venlo konden we bij iedere paasattentie ook nog een prachtig samengesteld bloemenpakket aan ieder gezin schenken. De kinderen hebben de afgelopen maanden heel hard gewerkt om deze prachtige plantjes te kweken om er zoveel mogelijk mensen een plezier mee te kunnen doen. Geweldig lief hoeveel moeite ze erin gestoken hebben.

Een bezoekje aan de blerickse weekmarkt