1 Klein Gebaar projecten

Kledingafdeling

  • Één van de belangrijkste vormen van ondersteuning die we proberen te bieden is de kledingafdeling die het hele jaar door hulp bied met kleding, schoenen en werkkleding voor baby, kind en volwassenen.

 


Babyafdeling

  • Een baby, een nieuwe leven. Geluk, liefde maar ook nieuwe angsten en zorgen voor je kleintje zijn gevoelens waar iedere ouder mee kampt. Maar tel daar eens de zorgen bij als je het financieel zwaar hebt en je onverwacht zwanger bent. Heeft de kleine vanaf de geboorte wel alles wat hij of zij nodig heeft. Een bed om in te slapen, kleding en andere babyspullen die zo'n klein wezentje nodig heeft. Een goede start is zo belangrijk...

Verjaardagspakketten

  • Er zijn in groot Venlo ontzettend veel kinderen waarvan de verjaardag niet of nauwelijks gevierd wordt. Vaak gewoon omdat er thuis geen geld is voor cadeautjes, versieringen of taart. Om van een kinderfeestje nog maar niet te spreken. Daarom hebben we hiervoor de verjaardagspakketten in het leven geroepen. Ieder kind  verdient een feestje voor z'n verjaardag.

Animatieteam

  • Ons animatieteam zorgt voor alle kinderpret bij speciale feestdagen zoals onze pieten rond Sinterklaas, de prinsessen bij verjaardagen en de paashaas rond Pasen.